Mozno pre niekoho to bude vyzerat ako blbost, ale mam strasny strach z otehotnenia uz po puhom pettingu...s priatelom spolu nespime, len skusame rozne"veci"- stresujem, ze budem tehotna, lebo mi meskaju 6 dni kramy, aj ked u mna je bezne meskanie aj tyzdnove a viac, aj ked sa nemam coho bat...problem je v tom, ze k nicomu nedoslo, len ma nim drazdil a mal cez neho pretiahnutu kozu...a dvakrat sa spravil asi tak 20cm odo mna...je tu potrebna dovodna obava z otehotnenia? dakujem vopred velmi pekne za odpoved, co i len jedinu...
som divna?bali by ste sa?
andrea si ozaj divná, prečo to robíš ked sa tak bojíš, a ked sa spravil 20 centimetrov od teba tak si už určite tehotná, to preto že si divná.
...ja len ze kridielka maju vlozky. Spermie maju byciky, a pouzivaju ich na pohananie vpred a nie na lietanie (20 cm). Ale tiez som mal jednu taku streswomanku....
andrea86...presne to iste traapy mna...palcoval ma chalan ale ani sa nezrobil nic...a tiez stresujem..karramy nema presne mesiac....ale ze vraj to moze byt tym teplom..ale duufam ze nic sa nestalo...tak baby staale radte co si o tom myslite..:)
ak sa tak veľmi bojíš, tak choď ku gynekológovi a daj si predpísať antikoncepciu. je to najúčinnejšia forma antikoncepcie. a ešte ti to upraví aj cyklus.
..dooo kelu ale sa straasne velmi bojim...nechcem na to velmi mysliet, lebo by to asi nemalo byt..strasm sa aj mozno oddialuju...no ale uz fakt neviem, ako mysliet..
Na tvojom mieste by som si precitala vsetky tie prispevky, co sem pisu zeny, co maju opacny problem a otehotniet nevedia. Ono to zase nie je az take jednoduche a spermie tiez nie su nejake dravce co sami skacu do vaginy. Pokial sa nedostanu do jej patricnej hlbky, nic nehrozi. A 20cm od teba???Prosiiiim ta.;-)
tak snad to bude tak, ako pisete, lebo aj ja simyslim, ze z logickeho hladiska by to bolo ako vyhrat v sportke...nemam ich este tsale, ale u mna je to s menstrou vzdy problem...tak snad dojdu tieblbe kramy...drzte palce..dam vediet...
lol ak ma teleportacne spermie tak ano
Andrea, tiez som mavala take stresy...Presli ma az teraz, ked som s chlapom, s ktorym by mi tehotenstvo nevadilo. Ale taka mala rada - je fajn pouzit kondom, aj ked spolu nespite. Budes si istejsia tym, ze neotehotnies, to by musel mat spermie-supermanov :)
ahoj s tohoto som mala srach aj ja..ale podla mna sa nemas coho bat. na otehotnenie ty staci sice mala ,,kvapocka,, ale zas nie je az take jednoduche otehotniet. A ak sa priamo do teba neurobil tak sa to tam letecky neprenieslo :)) daj vediet ako to dopadlo ale neboj vsetko bude podla mna ok