Vrátiť veci bývalému?

Príspevok v téme: Vrátiť veci bývalému?
Patka231

Čo mám robiť v prípade, že bývalý mi počas vzťahu daroval fotky, naše spoločne a napísal mi take texty a on ich teraz žiada odo mňa naspäť, že už ma nelubi a nepraje si aby som to mala.. žiada aj ďalšie veci ale ja mu tieto nechcem dať, ja sa na to rada pozriem a rada si spomeniem, že mi to dal.. tenisky, mikinu a take, nech si zoberie a dá ďalšej.. ale mne záleží práveže na týchto maličkostiach, ktoré si chcem uchovať.. nechápem, ako to vôbec môže žiadať odo mňa ale keď sa k tomu dobíja, tak ja už neviem ako mu mám povedať, že mu to nechcem dať.. Mám mu polku vrátiť a polku si nechať? Lebo s tými fotkami a textami sa nerozlúčim..

Patka231

Ďakujem, potrebovala som vedieť, že to čo robím ja, je správne a že nemám mat prečo zlý pocit zo seba, že mu tie veci nechcem dať, že si ich chcem nechať.. mne by sa to hnusilo si od neho zobrať niečo, čo som mu kúpila.. a presne si hovorím, že načo by mi to bolo..

Kyblicek

Veci, ktore ti daroval, zmenili majitela tym darovanim. On ti ich nepozical. Tak teraz pyta od teba cosi, co je tvoje. Akoze nech sa aj na hlavu postavi, ale nema na to ziadne pravo.