Ahojte. Poradite mi prosim,ak ste sa uz s niecim podobnym stretli?Alebo aspon vcom moze byt problem?Mam priatela,velmi si spolu rozumieme.Tvrdi mi, ze je so mnou velmi stastny.To iste mi potvrdila aj jeho mama,sestra.Planuje so mnou zasnuby,svadbu,deti.Len problem vidim v nasom milovani.Vraj ho velmi vzrusujem, pacim sa mu,ale mat plnohodnotny sex sa nam dari pomenej.Bol dlhsi cas sam,tak neviem, ci je to tym? Ked ho oralne uspokojujem, nestvrdne mu poriadne.Ked ho drazdim rukou,je to na hrane.Sice stvrdne,ale nevydrzi mu to dlho.Aj on mna vacsinou uspokojuje k orgazmom len rukou. Uz sa uspokojoval sam a vystriekal sa mi na brusko.Alebo prsia.Nieco podobne zazivam prvy raz.Co som mala expriatelov,tak kazdy bol z nasho sexu alebo z mojho oralu nadseny.To pisem len preto,ak by ste mi chceli pisat,ze som drevo. Som praveze iniciativna,mam rada sex a milovanie,velmi si to uzivam.A prave s tymto,ktoreho milujem,chceme sa vziat,mat spolu rodinu, tak je to v milovani take nijake.Uz som sa ho aj pytala,ci ho vobec vzrusujem?Ci robim vsetko dobre?Ci sa mu to so mnou paci? Jeho odpovede su, ze ano.Ale tvrdost,erekcia jeho penisu o tom nevypoveda.V com moze byt prosim problem?
Poradia mi muzi,alebo aj zeny?
- citronka
ja by som to neriešila takto, nevyhadzuj zbytočne peniažky, radšej nech ide k lekárovi
Apokryft ako mu ma tribulu spomoct so stoporenim? to by ma fakt zaujimalo
Ahoj Moonnaa.Moze byt.Od narodenia mal zdravotne problemy,aj mu to ovplyvnilo telesny vzrast,vahu.Asi aj toto ma s tym suvis. Vsak ked bude vhodny cas,skusim sa s nim citlivo na tuto temu porozpravat..
Písala si, že chodí na endokrinológiu. Tak ma napadlo, či teda nemá problém s nejakými hormónmi. Aj tam môže byť problém.
Ahoj Zoja :-) Dakujem ti za nazor.Tiez som nad tymto istym uvazovala..Pracu ma vsak stabilnu aj ked narocnu,je v nej uz dlhsie, nieje tam uplne spokojny,ale vravel,ze sa to tam da vydrzat.Vsak co si dnes clovek navybera?On ma 36rokov.
Apokryft,citala som o tom tribuluse,hlavne bulharsky,ze odporucaju.Tak to vyskusame. Dakujem.
Mne to skôr príde ako nejaký dočasný psychický problém alebo blok. Možno má nejaké stresy v práci, prípadne ma ešte napadlo, keď píšeš, že bol dlhší čas sám a predpokladám, že ste mladí, tak či nie je neskúsený, či to nemôže prameniť z nejakej dočasnej hanblivosti. Ako píšeš, je to háklivá téma pre muža, ale keď to bude pretrvávať dlho, možno by si sa ho mala diplomaticky spýtať, či nemal takýto problém aj s nejakou bývalou priateľkou.
Nejaký tribulus mu nepomôže keď má problémy z erekciou .?Dievčatko najskôr treba niečo poznať potom to môžeš odsudzovať!Kotvičník zemný (tribulus terrstris) je presne na podporu takýchto vecí samozrejme ak vylùčime psychickú záležitosť.Po troch týždnoch je to naozaj znatelné .
Alkaaa,dakujem ti.Pises mi podobne,ako Fridda.Chapem,co mi chcete obidve povedat. Ved ja som bola cele tyzdne a mesiace submisivnejsia.Ano,som dominantnejsia,akcnejsia.Ale nechavam jeho rozhodovat,zakazdym ho chvalim a ocenujem.Aby sa pri mne citil muzne a dominantne.Ale tak ked uz sa milujeme, nedokazem lezat bez toho,aby som mu neopatovala bozky,dotyky,vzdycham,casto prevezmem iniciativu.Ale tak netvari sa,zeby mu to vadilo,prekazalo.Praveze vyzera vzdy spokojne,usmieva sa s pozitkom.Ide len o tu erekciu,nedostatocnu tvrdost penisu.Dnes som sa ho pytala,ake zeny sa mu pacia?Okamzite mi odpovedal, ze ja sa mu pacim najviac.A ze co nemusi, su stihle zeny.Ja som praveze baculka.Tak som si myslela,ci to nieje aj preto.Ale tou jeho odpovedou som zistila,ze kvoli tomuto to nebude :-/
Moze to byt aj tym, ze si moc akcna a on nemoze ta dobyjat. Alebo potom zdravotny problem :) treba mat otvorenu debatu, niekedy nemoze byt vsetko dokonale musis si vybrat.
Nejaky tribulus mu nepomoze ak ma problem s erekciou. Ale nech skusi a plus cvicenie zvysuje testosteron.
bcw,viem,ze mi spominal,ze musi chodit k endokrinologovi aspon raz rocne kvoli preventivke.Problemy od narodenia co mal,tak kvoli tomu.Ale ine zdravotne problemy mi nespominal,ze ma.Predsa len je to pre muza citliva tema,ja ho milujem, nechcem,aby si myslel,ze som s nim nespokojna.Ale sam mi stale spomina deti,rodinu. Takze asi by to stale nehovoril,keby vedel, ze ma s tymto vazne problemy..