velmi by ma zaujmalo aky ulet netradičny v sexe preferujete resp. tuzite skusiť(hlavne nazor zien by ma zaujmal muzi je jasne ze chcu vsetko ale ak ste sa aj vy muzi s niecim stretli sem s tym) . Za život som sa stretol s roznymi poziadavkami zo strany zien . niekedy az extremnymi osobne si ale myslim ze kazdy ma neaku tu temnu stranu tak sem s nimi. A ak chce niekto radu tak SomSvetlo
Paci sa mi nieco netradicne
Tak páči sa mi keď môžem mať nejaké pekné silonky a sa troška hráme s mojimi nohami, iste chápete. A páči sa mi, keď mi zakryje ústa dlaňou a ja sa akože bránim, ale na to je treba tomu mužovi plne dôverovať.
Erotické pomôcky ma nejako nezaujímajú.
tak mne sa potom paci vsetko co je netradicne, lebo tu klasicku polohu pokladam vhodnu akurat pre masochistky..
mne sa inak pacia tie eroticke pomocky kt sa daju ovladat cez aplikacie a moze sa tak na to napojit hocikto hocikde vo svete, zatial to nemam este odskusane, ale mam to v to do liste
ťažko povedať, čo sa v tejto oblasti považuje za netradičné :D
Najnetradicnejsi ulet v sexe, ktory preferujem je caste milovanie s milovanym a vernym muzom ;) mozes skusat vsetko a moze sa ti to zdat ako najnudnejsia vec, ale len vyvoleni muzi to dokazu. Tych ostatnych, ktori ti napisu opak a rozne experimenty je nudne a nezaujimave kvantum.
Nechcel si povedať, že skôr niečo perverzné ako netradičné? Mne sa páči veta: perverzný, sterilný výkon... Čo sa týka sexu a vzťahov, tak v tomto ohľade ti nijako neporadím a ani ti nebudem nápomocný. Mňa táto téma vôbec nezaujíma a ani v tom nevidím svoju sebarealizáciu.