Ahojte. Vedel by mi niekto poradiť? Už som zúfalá. Pred mesiacom sa mi vyhodil herpes v ústnej dutine. Predtým som ho mala len raz, asi 10 rokov dozadu, takže som tentoraz ani netušila, čo to je, až keď ma poslali k infektologičke, nasadila mi Herpesin (už končím druhé balenie) aj Isoprinosine (dobrala som 50 tabliet, teraz mám ďalších 100), vitamin C 1000, B-komplex (zvažujem už 2 denne). Beriem aj Wobenzyn a napriek tomu som už mesiac posiata herpesmi. V ústach mi zmizli veľmi rýchlo po liečbe, ale vyhodil sa mi pod nosom a keď odpadol, vzápätí mi na tom istom mieste navrel ďalší pluzgierik. A takto to ide už mesiac a mám dojem, že ich vzniká stále viac. A hoci nie sú plochou veľké, som z toho zúfalá. Snažím sa miest nedotýkať, aby som si to nerozniesla, ak sa tak stane, idem si radšej umyť ruky, ale vôbec nič nezaberá a už sa mi akoby tiahne po líci od nosa po kútik pier niekoľko pluzgierikov. Prosím, poraďte, čo s tým. :( Ja viem, že je to zrejme riadne oslabená imunita (podľa výsledkov som vraj prednedávnom prekonala mononukleozu, hoci som nemala žiadne príznaky, až teraz toto), ale po mesiaci obnovovania herpesov, keď som ich nikdy predtým nemala, som už z toho "na vetvy". Ďakujem za akékoľvek rady.
Stále sa vracajúci herpes - som zúfalá
Ahoj .Chod dolekárne vypítaj si thiamin piridoxin bekomplex riboflavín betadin a žltý prášok na odreniny. Betadinom si potri herpesi ale pozor betadin nemôže dávať viac ako 3 krát denne po zaschnutí betadinu daj si na to žltý prášok na odreniny .A thiamin piridoxin c vitamín a riboflavín daj si podla toho ako sa má užívať.Ak chceš napíš mi na email vikiciki@ azet.sk