sposobil mi silne depresie

Príspevok v téme: sposobil mi silne depresie
pomoc25

ahojte chcela by som vas poprosit o radu :(
mam 25 rokov 8 rokov som mala priatela
vsetko vyzeralo byt v poriadku bol mily starostlivy vzdy stal pri mne
myslela som si ze ma naozaj miluje no jedneho dna sa mi zrutil svet
viem ze pre vacsinu z vas to moze zniet az vtipne no ja sa citim naozaj hrozne
bola som v praci on mal volno pretoze im vyplavilo firmu
na vecer sme si planovali ist spolu do kina ist na veceru no povedal mi ze sa so mnou chce najskor porozpravat
myslela som si ze nic vazne nemali sme medzi sebou nejake konflikty
ked som skoncila v praci utekala som domov tedila som sa ze budeme konecne po tak dlhom dni spolu
no ako som prisla nasla som ho v posteli s mojou znamou
stala som tam ako zarazena spytala sa co to ma znamenat a on mi na to povedal ze ho mrzi ze som si myslela ako ma miluje ze on to bral iba ako ulet
po osmych rokoch!!!!!
velmi som sa rozplakala usla som prec a tyzden ny to mi napisal ci neskocime von porozpravat sa
ja som suhlasila chcela som objasnit preco to urobil co ho k tomu viedlo a pod.
stretli sme sa no on tam bol aj s nou a predomna mi dali fotku zo sona ze je tehotna!
skoro som odpadla od uzkosti
odvtedy som sa nepohla z domu zhorsil sa mi zdravotny stav velmi som schudla
chodim ku terapeutovi no nie dom si ista ci mi to pomaha :(
citim sa velmi depresivne moje zdravie sa iba zhorsuje, moja plet sa mi zacala odlupovat travenie mi vobec nedunguje neustale mam krce v bruchu uz neznesiem ani kavu vzdy ma po nej hrozne nafukne neviem preco predtym som ju pila uplne v pohode
neviem co mam robit viem ze vam to pride mozno vtipne no ja som ho naozaj milovala dokonca som nasla aj zasnubny prsten no potom mi oznamil aby som sa nesplietla ze ten bol pre tu jeho priatelku
citim sa hrozne ani nevydem z domu, iba k terapeutovi do obchodu aj to mam strach pretoze sa hanbim za to ako teraz vyzeram
stalo sa to pred dvoma mesiacmi no ja neviem ako s tym nalozit
vedel by mi niekto z vas poradit? uz mi sibe samej zo seba neviem ako sa nakopnut a ist dalej preniest sa cez to
dakujem

Pilcuk

Ty máš za sebou aspoň 8-ročný vzťah, ale čo mám povedať ja, čo som za doterajších 49 rokov môjho života nezažil prvý bozk, vzťah ? Zo strany žien núlový záujem o mojú osobu len preto, že nie som pracháč, krásavec a rétorik. Tebe ako žene skrachoval jeden vzťah, čochvíľa maš další a potom další, lebo prakticky žiadná žena netrpí nedostatkom záujmu o ich osobu a môžu si len vyberať a vyberať. Jediný, kto tu má právo mať depresiu som ja a další muži v mojej situácií.

pomoc25

ze sa na nic nehodim? kupila som nam byt ktory som mu po rozchode nechala vsetko som platila ja on iba raz za cas nakupil starala som sa onho spoznali sme sa v obchode casom som sa dozvedela ze byva po kadejakych azyloch pretoze ho ako 19 rocneho vyhodili z domu
pomohla som mu ako sa len dalo byval u nas kym som nemala byt
svadbu sme vobec nespominali boli sme spolu od mojich 17tich preco by som taka mlada mala planovat svadbu?
prepac ale prides mi velmi necitliva a zatrpknuta

zuzazuza

Velmi divna diskusia :-o

Mne sa stalo nieco podobne, ale u nas tam boli problemy vo vztahu, skripalo to. Ak by si si chcela o tom viac popisat, mozes mi tu na seba nechat e-mail a ja ti napisem.

Treska11

Zvláštne ako dokážeš ľahko prijať rozchod,vyzerá to ako keby si bola rada ,za 8 rokou si nebola schopná sa vydat .Možná že u tebe videl že sa nehodis na nič,povedz nám pravdu ako si sú predstavovala život ďalej.

pomoc25

rozchod bysomdokazala prijat ja somzastancom toho ak jeden z paruaj po rokochnechce ostat vo vztahu treba to zo sebadostat vydiskutovat to a rozist sa s kludom aby sa nestali prave taketo veci
ak by mi tovysvetlil prijala by somto no toto ma naozaj polozilo

Treska11

Rozchod bolí vždy,nepoznáme tá tu na fóre čo si zač.A dokázala by si prijať rozchod?otom pochybujem takto aspoň vieš na čom si

pomoc25

uvazovala som nad odstahovanim pretoze ho takto stretavam denne byva odomna 3km no na to si potrebujem najprv zarobit teraz tolko financii nemam :/
no bojim sa tej doby ako dlho mi to este potrva kym budem mat dostatocne financie
ale jednoduchsie by som zniesla rozchod keby mi to povedal normalne a vysvetlil v com bol problem preco uz v tom nevidi ziadny zmysel ale toto ma naozaj velmi ranilo

Treska11

Aspoň to ten tvoj priateľ dobre vymyslel,ako sa stebou rozísť.Na tvojom mieste by ma najviac hnevalo koľko ti bol neverny,predstava keď ho zasuval najprv do nej a potom do teba no grc.Taketo 8 ročne chodenie nie je na nič dobré.Na zlomené srdce je najlepsie zabudnúť na neho a úplne ho vymazať zo života ako keby sa to nikdy nestalo.No čo musí to prebolit,buď silná.