Tak chodi tu vela osamelych ludi muzov aj zien.
Napiste svoj prispevok ohladom vasich poziadaviek na partnera/ku ako je vyska, typ postavy, zaluby, farbu vlasov, pripadne kraj ci mesto odkial hladate alebo odkial ste, ci ine poziadavky..
Zelam Vam vela uspechov v hladani a najdeni
S pozdravom Vas tajny anjel Amor
Vsetci ktori hladaju partnera/ku SEM! Tema na zoznamenie
Však tu nikto nepíše, nebyť nás dvoch troch, tak táto téma už je na 4 strane s dvoma príspevkami :D Mal by si nám byť vďačný :D
Rasto nezakladal som tuto temu aby si ty tu ju celu zaspamoval a koketoval prispevkami s dievcatami ci zenami!!!
Temu som zakladal pre ludi ktori hladaju partnera/ku a nie aby si tu dvaja traja ludia celu temu diskutovali nezmyselne vety ktore nikam nevedu lebo aj tak to nemyslite vazne.
Tatko zaspamovana tema straca svoj ucel a nato nebola zalozena. Ak si chcete podebatovat a zoznamovat sa tak si vymente maily a tam si mozte pisat aj cely den a celu noc ale prosim nie tu.
Však nevadí, ja beriem aj chalana keď skočíme na pivko :D A nerozčulujte sa tu tolko, radšej ai dajte sprchu!!!
rasto212
29 ročny chlap baliaci ženy na fore
ty chlap nie si si chlapec
Och ikvoši, radšej von choďte konečne slnko vylieza a tam zbalte nejakú babu a nie tu na fóre kde ľudia potrebujú poradiť sa opúšťať :)
Presne tak, chytrá hlavička si :D
rasto212 - A nemusí to byť žena. Pokojne to môže byť chlap. Čo ty vieš... ?
Možno som nenapísala svoje práve meno, čo ty vieš :D
A už si len poloanonymná :D
Dajme tomu, že Nika. :)