Keďže sa už blíži to vysvedčenie (a pre mňa teda koniec na ZŠ) koľko dievčat vás tu je takých, ktoré na vysvedčenie vôbec nenosia šaty alebo sukne? Ja osobne doma nemám žiadne a cítim sa v tom zle, preto tam chodievam oblečená tak isto, ako chodievam po celý rok. :D Chcem len vedieť, či som teda vážne sama. :D
Na vysvedčenie 'neelegantne' bez šiat
Hej, spolužiačky sa vždy úplne vyfintia a deň pred sa ešte bombardujú otázkami 'čo si oblečieš?' a ja iba v deň vysvečka ráno schmatnem zo skrine čo sa mi dostane pod ruku a vyrážam :D A úprimne som rada, že sme tu aj takí, ktorí sa chcú líšiť. Ďakujem za odpoveď :)
Ja som prišla na odovzdávanie výučných listov normálne oblečená. Tričko, rifle, mikina, tenisky. Žiadna veľká veda. Konečne po škole.
Caves. Ja som na gympli a tiez nikdy saty ani suknu :) normalne tam pridem ako vzdy- triko a rifle/kratasy. Je to predsa len hlupy kratky den kedy ti daju vysvedcko, povedia trapne nezaujimave prihovory a ide sa domov. Nepochopim teda to fintenie sa akoby isli na stuzkovu kvoli tak kratkemu dnu. A super ze si sama sebou :) treba sa lisit.