Ahojte chlapi,
ake dlhe vlasy sa vam na zenach pacia?? :) mam pocit, ze by ste chceli, aby sme ich mali vsetky po zadok, ale viete kolko je s tym prace??? Co pocuvam chlapov, tak sa mi zda, ze preferujete cim dlhsie?
Dlzka vlasov
chlapom sa najviac páčia dlhé vlasy
nie kozmetiku. kvalitnu stravu, kvalitny zivotny styl. ako vravim, ja pouzivam jeden normalny sampon a este mam olejcek na konceky a raz do mesiaca hennu a to je uplne vsetko. vlasy nici prave to, ze zeny si ich fenuju, zehlia a pouzivaju na ne kvanta hluposti typu laky, gely, taka maska, onaka maska,jeden kondicioner, druhy... a dalo by sa pokracovat. este smakota je aj farba na zosvetlenie vlasov, ta ich tiez nici. a najviac nicia vlasy kadernicky :D odkedy ku nim nechodim a pecujem o vlasy sama, mam ich najkrajsie ake som kedy mala. posledna kvapka bola, ked som si ich isla dat podstrihnut a bez opytania mi odstrihla polku dlzky a este na postupku, to som mala 14 rokov. dovidenia. oni by najradsej preriedovali, skracovali, robili "moderne" strihy, na ktore ale treba kopu stylingovych somarin, lebo inak to rano vyzera ako metla...
najdoležitejšie je, aby tie vlasy boli zdrave. Takže to chce kvalitnu vlasovu kozmetiku.
Je to velmi individualne. Myslel som si ze sa mi pacia uba dlhe vlasy no kamoska sa ostrihala na takybten francuzsky strih ze po krk a zboku jej isli vlasy do tvare a neskutocne jej to seklo.
Pilcuka nepocuvaj toho ziadna nechce a je nepobozkany v 49 rokoch tak na jeho nazore nezalezi lebo je zakomplexovany.
vsetko je to o strave aj kvalita vlasov..papat ryby, orechy, banany ,ovsene vlocky a ako tu bolo spomenute revalid....top liek na vlasy.. aj ja ho beriem :) aj teraz
tak akože ja mam vlasy kučeravé, teraz som si dala keratín tak mam rovne a chyba mi asi 5cm aby som mala po zadok...
pohoda... spravna starostlivosť, kondicioner v povinnej výbave, nešklbať vlasy pri šesaní, nečuchať šamponom, nešuchať uterakom pri susení, nefenujem, nežehlím.. ked mam stres a začnu mi padať nasadím revalid.. a pohoda... žiadna robota s nimi...
Vlasy určite aspoň po plecia. Ženy s krátkymi vlasmi sú pre mňa veľmi neatraktívne.
a aj moja najlepsia kamoska ma take dlhe a presne ako ja, minimum roboty s tym. mozno vela namahy to stoji baby, ktore maju nadpajane a musia si ich davat dorabat atd. ale normalne, ked to narastie od prirody a su rovne (lebo s kuceravymi to je asi trochu ine) tak s tym fakt nie je praca, skor naopak, s kratkymi je.
tak ja mam po zadok a stale nechapem, odkial vsetci maju, ze s tym je vela roboty. absolutne nie. normalne umyjem dva-trikrat do tyzdna, dam si olejcek na konceky a rozcesem. to je vsetko. aha, raz do mesiaca si davam bezfarebnu hennu, ako osetrujuci prostriedok. vlasy mam leskle, zdrave, krasne. nepouzivam vobec nic, ziadnu zehlicku, fen, masky, zabaly, laky, spreje, gely... cesem sa tak, ze si ich jednoducho rozcesem a spravim si cop alebo si dam celenku alebo hocico. to baby s kratsimi vlasmi pouzivaju milion stylingovych sprostosti, nie dlhovlase. a nechodim ani ku kaderncike, podstrihnem sa aj sama, alebo kamoska. nestoji ma to ani vela casu ani penazi ani namahy a ludom sa tie vlasy dost pacia, ale ja ich mam kvoli sebe, vzdy ked si ich podstrihnem, tak mam pocit, ze mi nieco chyba. samozrejme, je to aj genetika ale aj zdrava strava atd.
mne sa nepacia moc dlhe. Po zadok je moc. Zase ani kratke nie podla mn aje idealne tak po plecia. Popripade este nieco o nieco kratsie ale urcite nie nejake "chlapcenske" ucesy. To je podla mna dost odpudive.