Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nazor ci je mozne ze si muži vedia takto dopomahat pri oral.sexe :)

Príspevok v téme: Nazor ci je mozne ze si muži vedia takto dopomahat pri oral.sexe :)
Lenka3333

Dobry den :)
Chcela by som sa opytat na nazor hlavne od muža, ti asi vedia ze ako to mate ak ste so svojou polovičkou a masturbuje vam ho, aj orálne aj rukou a všimla som si ze ten moj si akoby pri tom pomáhal ze vystiera uplne nohy :D ze ked mu ho fajčím alebo masturbujem tak dvíha nohy akoby vyssie samozrejme len ked lezime lebo v stoji to nerobi to aa v podstate nedá, a všimla aom ai ze on urobi iba ak mu honim aj to skor ked leží lebo si pri tom tymi nohami akoby pomáhal a ked stoji a robim ho orálne tak nikdy sa este neurobil akoby ani nevedel, penis funguje stale dobre, nemyslim ze robim to zle ked občas sa stalo ze zo zubami som sa dotkla ale upozornil ma na to ked to bolo v rýchlosti a som sa zabudla s perami :-) co ai myslite moze si pri tom dopomahat s tymi nohami ci je to len moja fantázia ? :)

ViktorkaVix

OMG a co jeho zena je nesvojpravna, ze jej drzi gulomet pri hlave a pritom ju analne uspokojuje? Tak snad je to vzajomne. Use brain retard.

DOKTOR WQ

Vlado

VIES SI PREDSTAVIT ZE BY TA NIEKTO NAKLADAL DO RITI AKO TO TY SVOJEJ ZENE ROBIS NECH TI TAM ONA VRAZI PORIADNE NATVRDO HRUBY VIBRATOR UCHYLAK

POTOM BUDES S TOU CHUDEROU CHODIT PO CHIRURGII NA STARE KOLENA S POSKODENYM A ZNICENYM KONECNIKOM

Vlado11111

Ahoj Robo,
samozrejme, tvoj názor. Ja si myslím, že keď sa niečo partnerom páči, nikomu tým neubližuju, tak v milovaní nič nie je zvrátene. Prečo? Keď sa dvaja milujú, túžia po sebe, tak preskúmavanie si svojich tiel je tak intímne a krásne. Aj orálny sex by som si nevedel predstaviť s nikým iným ako s manželkou. A čo sa týka analneho sexu, tak si skús zistiť že veľmi veľa žien pri ňom zaživa krásne vyvrcholenia. Musí však platiť že partner je jemný a citlivý, mysli na partnerkino uspokojenie viac než na svoje.

robo99999

Vlado11111, ja osobne nikoho neodsudzujem, nech si kazdy robi co chce. Povedal som len svoj nazor, a co si o tom myslim. Pre mna za mna robte si co chcete, ja nikomu nic nezakazujem.

Dovolim si vsak s tebou nesuhlasit. Nemyslim si, ze analny sex je prirodzena forma sexu (dajme tomu, ze oral este ako tak). Pride mi to absolutne zvratene, a chore.

Vlado11111

Ahoj Lenka.
Sex vo všetkých formách je tá najprirodzenejšia vec na svete. Som ženatý a predtým som mal nejaké sexuálne známosti. Pre všetkých... Milujem svoju ženu, obaja mame radi sex, oral a milujem manželku aj do zadocku. Paci sa jej to. Keby sa jej v našich intimnostiach niečo nepáčilo, určite by som to od nej nevyzadoval. Som prasa? Priznávam sa že som chlap a mám rad sex so svojou manželkou. Vy všetci mravokarcovia, prečo odsudzujete Lenku? Ja som si zobral svoju manželku na všetko čo prináša život. Do postele, do spoločnosti, na zábavu, na vzájomnú podporu, výchovu deti.
A čo sa týka oralneho sexu. Mám rad keď má takto manželka uspokojuje a rovnako rad uspokojujem ja ju. Je to úžasne keď vidím a cítim že aj takto viem priviesť milovanu ženu do extázy.
Lenka, ale k Tvojej otázke. Všetko záleží od toho, akú techniku žena používa, či muža dráždi tak, že jeho vzrušenie stúpa. Pred manželstvom som mal jednu známosť, ktorá má vedela priviesť ústami k vrcholu za krátku chvíľu. S manželkou mi to trvá dlho. Dráždi ma, ale vrchol neprichádza. Až keď jej hovorím čo má robiť aby sa to vo mne stupňovalo. Už myslimze to na mna ide a vráti sa k svojej technike, ktorá má síce vzrušuje, ale orgazmus neprichádza. Takze zväčša jej naozaj musím hovoriť že takto a takto. Ale výsledok je úžasný. Lenka, rozprávajte sa s manželom, pýtaj sa čo mu robí dobre a nech sa pýta aj on Teba a uvidis, obaja zažijete neskutočne orgazmy. A tie napnuté nohy? To robím aj ja pri orgazme, je to vyslovený šťastný kŕč.

Patres38

Roby to vela muzov a ja tiez . Je to prejav toho ze to robis dobre a ze sa blizi ku vrcholu . To napnutie noh to akobi zintenzivnilo

ViktorkaVix

:DDD ... keby ty si tak vedel kolko zien, tiez, mamiek a co ja viem koho ta pobozkalo a 5 minut predtym fajka :)

oratelko

Bohati muzi nikdy nenechavaju fajcit vtaky vlastnym zenam , to je status vsetkych mafianov ....totiz nikdy by nedopustili aby potom ich zena s tymi ustami bozkavala na tvar jeho deti...
na to si platia stetky v bordeloch