juj dnes je ale krásne :-) kto sa ide kúpať? :-)
dnes je krásne podme k vode :-)
To je jedno, že som ťa nikdy nevidel. To už nejako poriešime, pôjdeme na špacírky častejšie. To je celé z mojej strany. Zajtra si pozriem, že čo mi napíšeš, súhlasím so všetkým.
Ja sa nikdy nekúpem, špina po týždni sama opadá - ha, ha, ako stará omietka. Tak ako Divočina, skočila si do toho bazéna na rybičku? Koľko ľudí to neprežilo? Budem sa ťa na to pýtať pravidelne, aby som si robil o tebe štatistiku a na základe toho sa rozhodnem, že kedy sa budeš už konečne raz do kelu so všetkým! Vydávať!!!:-D Nie, teraz si ma zober! Berieš si ma za muža len v dobrom a v zlom nie? Ak áno, súhlasím.
Tak ako uz ste sa okupali ?
Pisete tu same vyhovorky...bojim sa burok. neviem plavat, mam tucnu postavu...kto chce hlada sposoby kto nie dovody
Ped ale basen znie super:-)
Mas jednotku! :-D
Janko dakujem ti a ty v tom tvojom dome nemáš bazén? :-)
A ľudí, ktorí sa budú kvôli tebe topiť pre zvýšenú hladinu cukru, nie, hladiny, zachránim a povyťahujem ich z vody:-D
Neboj sa Divočina, keď skočíš do bazéna, tak ja budem na blízku a budem ti robiť osobného záchranára. Pokojne si skoč na rybičku.
NO somnou bude troška problém kôli krivkám potrebujem súkromný bazén aby nevyplavilo ľudí okolo ked do neho vstúpim :-( ale tak ma to láka :-)
Divočina, idem si ja do lesa, divý som jak z pralesa, keď sa v lese hýbu kríky, to sú iba medvedíky:-)
U nás už hrmí, takže nikde nejdem (bojím sa búrok).
...málo trápi...