Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

svadobna noc..paaane boooze

evuska55

ginger, ja budem mat 26 za par mesiacov. Kde si? Urcite to ma na to vplyv, ked clovek pozna sam seba, moze vediet, co sa mu paci.

ginger

vitajte v klube stastnych zien!evuska55 aj ja zazivam nieco ako ty a neviem sa toho nabazit! vazne mi je luto zien,ktore nemaju orgazmus,lebo je to nadherne a ja som tiez ten pripad, ze masturbujem od skolky.nevedela som, co to je, len to bolo "pekne" :o). mozno aj to ma vplyv na nas kvality sex. tak som rada, ze nie som sama, co si to uziva uz od detstva,hihi. byt he way-aj ja som s priatelom za morom a som 30!

evuska55

Haha. To mas pravdu, ze sme boli sikovne:) Vies co? Aj ja sa snazim zadrzat, ale mi to nejde, spravim sa vzdy velmi rychlo, ako maly chlapec:) Ten moj sa tomu tesi, som mu velakrat povedala, ze keby ma chcel dostat do hrobu, tak staci, aby sa so mnou miloval pol hodiny vkuse:) Inak, v ktorom state si?

sedmikraska

Nie som s tym istym, ten s ktorym som bola dlho stal fakt za ho.no, moc machroval na to ze mol prakticky moj prvy apreto som sa nedokazala tak uvolnit amyslela som stale na to jak pri tom vypadam a ine nepodstatne veci, aj to bola dolezita vec pre ktoru som sa s nim rozisla.Dokazala som to s jednym, ktory ma tak trosku ozral a myslel si,ze ma vyuzije,ale mne napadlo to iste :) a myslela som pri tom len na seba. Od toho dna s tym nemam problemy. No a moj priatel je priam kuzelnik, niekedy to sama zadrziavam ako niehtory pani, aby to predsalen trvalo trosku dlhsie :)

evuska55

A stale si s tym istym partnerom? Ja som bola vzdy orgasticka, masturbovala som uz v skolke, kde ma prichytili ucitelky:( Prvy orgazmus (vaginalny myslim) som mala s prvym partnerom po piatich mesiacoch od zaciatku sex. zivota, ale to, co prezivam teraz som nikdy nepoznala. Urcite to zavisi aj od veku zeny, lebo badam, ze je to cim dalej tym lepsie a samozrejme od partnera, od toho, aky ten vztah je a tak...

sedmikraska

Tiez mi je tych dievcat velmi luto, ani mne sa to nedarilo od zaciatku, pockala som si nato asi tri a pol roku, ale teraz to fakt stoji za to, neviem si uz ani predstavit bez toho a tak nejak som zabudla aky vyznam to vlastne bez toho malo :)