Ahojte chcem sa s vami podelit o mojom probleme. Mam priatela ktoreho milujem, je nam spolu fajn, sme spolu 3 roky. On je proste super ako clovek. Ale neznasam na nom 1 vec a kvoli nej rozmyslam, ze ci s nim vydrzim. Normalne mi je to aj trapne pisat ale musim vediet ako na to reaguju ostatny ludia a ci je to len vo mne alebo neviem. Vzdy ked pridem domov, po praci alebo pri sexe alebo len tak mi chce bozkavat nohy. Mne uz to je vyslovene neprijemne ked pridem po 12h domov a on toto chce robit ale uz ked nalieha mu to dovolim. Nerobi len toto samozrejme ale toto je uz na mna vyse hlavy. Netusim co mam robit, su dni kedy je to prijemne ale su aj dni kedy ma to vie vytocit tak ze by som mu zbalila kufre a vyhodila ho s bytu kvoli tomu. Prosim ludia poradte mi co robit
Priateľ a jeho správanie
Smutné ak sú dvaja, ktorí nie sú v takýchto veciach kompatibilní... Nechutné, nehygienické, divné, vytáča ma to.. To nemajú byť slová, ktoré si jeden zo vzťahu myslí o niečom čo druhý zo vzťahu má rád, vzrušuje ho to, atď.
Smradlave nohy ti oblizuje? :DDD tak to je riadny uchyl teda, aspon si ich nemusis umyvat, ked ti ich vyoblizuje.
Niektorym chlapom uz drbe na hlavu a nevedia, kde by si uz toho vtaka strcili od radosti.
Ved ja mam len chvilkove stavy ze sa chcem rozist, ale vtedy ma to vytoci do nepricetnosti, inak je vsetko ok vo vsetkom :) len toto nedokazem pochopit, ked som osprchovana tak nemam s tym problem, ale ked pridem z prace v ktorej som cely cas v topankach? To nie. Ale moj nielen bozkava a lize, paci sa mu ked sa mi na ne spravi este napriklad, alebo ked mu to s nimi robim, alebo topanky sa mu pacia atd...
Aj môj partner má toto rád :-/ a pre mňa je to tiež divné ale tak zatiaľ v iných veciach je všetko ok takže nezvažuje rozchod aj keď mne príde hrozne nechutne a nehygienické oblizovať nohy ...ale zas keď mu poviem teraz nie tak to nerobí :-D
Fiflenka ...si môj typ. Príď, mám taký vojenský opasok asi 5 cm široký, dráždivý-koža. Po troch lízaných zaručený orgazmus. Pysky široké, že sa ani do nohavičiek nezmestia. Dlho budeš spomínať. Môžeš doporučiť aj Tebe podobným. Opasok vydrží.Prsty zatiaľ necháme býkovi. Toho zaujímajú nohy. Apropo, nohy treba lízať vždy tam, kde najviac smrdia. Ako držky. Inak nemajú chuť. Nechty nestrihať. De*il.
Footfetishista no.. A ktovie, či len to. Dosť často footfetishistov berú aj iné veci... Však vy ste spolu za tie roky o tom celom nekomunikovali?? Čo sa mňa týka, tak ja mám rada keď mi muž bozkáva/líže/masíruje nožičky, ale to je o tom, že to musia mať radi obe strany. Ak to (alebo čokoľvek iné, zvlášť v tej sexuálnej oblasti) má rada len jedna strana, tak je to celé zle.
Juuuj niet nad poriadne vylizanu buchtu a vycmulane prsteky.
Fetisismuz ako vysity....
A ktoru konkretnu cast noh ti bozka?
No tak je to uchyl to je toho. Na tvojom mieste si s nim dohodnem casy kedy to moze robit a hotovka. Mala by si si s nim o tom pohovorit co ho presne berie a mozno s nim vytradujes ze umyje hajzel ak mu to dovolis.
Tak priatel je labuznik :) niet nad vonave zenske nozky. Ved co nespravis pre milujuceho chlapa. Pozri, ked ti lize buchtu tak sa pravdepodobne nestazujes, preto nevidim problem to raz za cas strpiet. Rozchadzat sa kvoly takejto banalite mi pride smiesne...