ahojte,
mam tak trochu stresy. priatelke meskaju 3. den kramy. sexovali sme tento mesiac v 10. den cyklu. teraz neviem ci je tento den plodny alebo nie. pouzili sme ochranu kondom EX a nic viac. potom som kondom nafukol a ziadnu trhlinu, prasknutie alebo nic som nenasiel, dokonca aj ked to uz islo tak som ho vybral von. ale bojim sa pretoze ona zvykne mat nejaky cas pred kramami bolesti-dost silne, hnacky a nevem ake sprievodne javy a ted nic. co si o tom myslite? ma 17 rokov takze ta pravidelnost, hmm, no neviem - ona vravi ze ma pravidelne.. co si o tom myslite? bojiiim
meskanie kramov, tak trochu otrepana tema, potrebujem pomoc.
a pocitujes uz napatie v prsnikoch a bolesti v podbrusku typicke pre predmestruacne obdobie? ja napr. beriem HAK a tiez som pred touto menstruaciou nemala tieto "priznaky"..moze to byt teplom..alebo ak chces byt pokojnejsia, skus test, tym nic nepokazis..drzim palce
ahojky.Hej dosť otrepaná téma z ktorej som dosť nervózna.Mala som mať krámy 22. júna a doteraz nič.Keď mi meškali dva týždne tak som sa po prvýkrát milovala so svojim priatelom,použili sme kondóm.Teraz je už týžden po tom a nič.Stále nemám.Pomôžte mi prosim.
to je mile ked sa chlapci takto staraju :)
neboj, este pockajte, urcite ich dostane, je strasne teplo, castokrat aj to ovplyvnuje cyklus.. a nabuduce nefukaj do kondomu pred sexom, na to si kup balon :) a inak je strasne zaujimave, ze my baby vzdy menstruaciu neznasame a nechceme ju, ale akonahle zacneme sexualne zit, sme stastne, ked ju mame :))) drzim palce