Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Sami sa pozyvaju

Príspevok v téme: Sami sa pozyvaju
Buducanevesta

Preco sa ludia sami pozyvaju na svadbu? Nedavno sme sa s priatelom zasnubili a ked som to hovorila znamim a kolegom, hned hovorili, ze dufaju, ze ich pozvem na svadbu. Nevedela som, co povedat, tak som sa len usmiala.
Obaja mame rovnaku predstavu - max okolo 25 hosti. Najblizsia rodina a najlepsi kamarati a ich partneri. Nechceme z toho robit velke halo a takto by to bolo tak 20 ludi navyse. A samozrejme, ze sa im teraz nebudeme prisposobivat. Len je to taka trapna situacia.

Defcon

Jednoduche riesenie, dones do prace zakusky skor a ospravedln sa, ze planujete malu rodinnu svatbu, takze ich, spolupracovnikov si chces uctit takto skor.

krinka

mala si im to hneď povedať, že vy plánujete iba malú svadbu a že potom to radšej niekedy v robote oslávite.. avšak väčšinou sa kolegovci pozývajú na svadbu ale až po desiatej hodine večer..

ped

Lebo každý chodí rád na párty, kde je všetko nachystané ako na tácke, jedlo, hudba. Keď sa nudia, nech si spravia vlastnú párty. Isto by si dali pre päť euro koleno vŕtať.

Poradkyna

Tiež nemám rada ľudí, ktorí majú vo zvyku sa tak "nenápadne" niekam pozývať. Je to hrozne vtieravé, navyše človeka privedú do takej situácie, že mu nezostáva nič iné, než súhlasiť, len aby nebol za idiota. Ale ty sa tým zbytočne nezapodievaj, je to predsa tvoja svadba a ty o nej rozhoduješ. Ale ak nechceš mať zbytočne zlý pocit, taktne ich "odmietni" a vysvetli im, že na svadbu mieniš pozvať len najbližšiu rodinu a kamarátov.

Dobry kolega

Kašli na nich. Dones spoločné pohostenie a to im musí stačiť. Inak chcel by som spoznať tých tipkov.

0vecka

co je na tom trapne? ked im povies ze robite svatbu len pre najblizsiu rodinu asi 20 ludi tak ti to nikto nemoze mat za zle...