Dobrý deň,
Dostal som sa do problému s priateľkou. Už druhý krát. Sme spolu skoro dva roky. Pred pol rokom sa so mnou rozišla kvôli ex priateľovi ktorý mal nehodu a umrel. Vtedy ju to zobralo a nechcela nič, nikoho ani mňa..Sice mi písala že má miluje ale že uz so mnou nemôže byť. . Vtedy po dvoch mesiacoch ked mala tie stavy tak som za ňou išiel neohlásene a po dosť dojemnom rozhovore sme sa dali dokopy a mali sme ešte krajší vzťah ...doteraz. Sme od seba 200km a pravidelne som cestoval za ňou Ja zo západu ona zo stredu SK. Ja 33 ona 29. Plánovali sme bývať u mňa aj rodinu.. Všetko bolo dobre až na drobnú vytku pri piti kávy ktorá jej nepadla dobre.. podotykam že je veľmi tvrdohlavá,musí byť všetko podľa nej a neznesie žiadnu kritiku. Predĺžený vikend strávila u mňa , odviezol som ju domov o dva dni navštívila ženského lekára o čom sme sa dohodli.pisali sme si ako sa milujeme a ze si chybame....po 4dnoch začala krvácať a začala mať svoje stavy. Napísala mi že nebude so mnou bývať že by to nevydrzala..že mám takú povahu ..a vytykala mi posledné dni čo som neurobil najlepšie. Že sa už rozhodla a tak..išiel som za ňou 200km a bola ako iný človek ..že dostala hormonálne injekcie ,že jej jej nie je dobre..že mne už neverí v moju povahu,že urobila zlú vec s tou injekciu. Telefón nedvíha, reaguje len na správy aj to musím byť chladný a nič milé inak ju to nahnevá....ja takto nemôžem byť..už som bol v podobej situácii s ňou a ma to skoro položilo. Záleží mi na nej veľmi. Ďakujem za rady.
Rozchod? Alebo ako ďalej...
Evidentne je tvoja priateľka dosť labilna, a nevie čo chce. No a toto chceš pri nej zažívať celý život? Viem že ti na nej veľmi záleží ale myslíš že aj jej na tebe? Prečo veríš v niečo čo už je mŕtve, čo už dávno nefunguje? Skús sa od nej odpútať, a skončiť to s ňou. Ver že na teba čaká žena čo ťa bude milovať tak ako ty ju, čo bude chcieť byť s tebou, plánovať spolu budúcnosť. Prečo zabíjas čas s niekým kto o teba už nestojí? Odpovedz si sam- si šťastný v takomto vzťahu? Podľa mňa sa viac trápiš...Ver mi že to lepšie nebude. Ona potrebuje bud odbornu pomoc, alebo riadne padnúť na hubu aby si začala vážiť, vecí a ľudí