Ahojte,tak teda veríte? ja som sa v 13tich šialene zaľúbila do jedného chlapca,láska na prvý pohľad :D možno niekomu vtipné ale ja som sa zaľúbila tak skutočne veľmi,že doteraz na neho nemôžem zabudnúť (teraz mám21) mala som od vtedy dvoch priatelov ale ani k jednemu som necítila to čo k nemu.Neviem čím mi tak učaroval. On ma teraz 23 tiež už mál pár frajeriek. Ako išli roky tak stále nás niečo spojilo buď spoloční kamaráti, oslavy,chaty no hocičo.. je to dlhý príbeh tak ja len či ste zažili niečo podobné
Veríte na osudovú láska?
Definuj co je to osudova laska?
Lebo skor hraju v tom feromony a nie osud svoju hru
To ako sa dvaja pritahuju pomocou feromonov je dolezite cize sympatie medzi dvoma.
Co si pod slovom osudova predstavujes?
ahoj,mirka,večšinou ju stretneš len raz,už nikdy viac,to nezažiješ,bohužial velka ,alias prava láska zabija,/lietaš,si štastna ,a trpiš/ak si bola pren tiež prava,tiež na teba nezabudne,večšinou ženy to chcu časom po rozchode prebrat,a ....,. naštastie som to zažil,je to krasne ale nefunguje to.moc sme si dobližily a bohužial aj .....,radšej nie som s nou v kontakte,len si popriat na sviatky ,/ak niekoho milujes naozaj, nik nan nezabudneš/praktickejšie je byt s niekym koho maš len rad.but štastna že si to zažila hoc moc v mladom veku ,možno si to myliš s 1 laskou,na tu sa tiež nezabuda
Nie niesom s ním.Ani niesme v kontakte. Bohvie ako to teraz cíti on. Keď som mala tých 13 tak samozrejme som mu tu lásku vyznala on ma aj chcel potom si našiel inú, typické deti. Keď sme mali nejakých 17 tak sa ma aj spýtal,že čo cítim ale mala som frajera tak som mu neodpovedala,potom rok dva nato keď bol pripitý tak sa chcel porozprávať somnou ale stále som mala frajera tak som nešla lebo vedela som,že by som podviedla a to som nechcela ..
A teraz si s ním, či ako to máme chápať? Čo sa týka mňa, tak vždy som verila na osudovú lásku a moju som už aj našla!!
Ahoj. Osudová láska aj osud existuje, ale inak ako si ľudia myslia. Osudových partnerov má každý viac. Máme s nimi iné puto a rozumieme si s nimi aj bez slov, pretože ich už poznáme z minulých životov. Zmyslom je vyriešiť nedoriešené veci. Tu je moja stránka : vesticalubomira.wixsite.com. V článku Osudovosť číslo 3 je to vysvetlené podrobnejšie.
v sirsom zmysle uz zivot samotny je "osudova laska"
Nie, neexistuje. Čo vznikne na prvý pohľad je len zamilovanosť a to v zlomku sekundy. Nie je to láska ani vzťah. Len chemická láska a slepota. Bohu žiaľ dokáže robiť aj reálne zlo, ako je napísané dole.Skutočná láska je to čo zažívate asi po dvoch troch rokoch spoločného života. Pisateľka má asi skúsenosti. Ja tiež. Aj keď nie na sebe, ale ovplyvňuje to môj život už tridsaťtri rokov
a asi nikdy neprestane. Varujem hlavne ženy v spokojnom manželstve. Pred zamilovanosťou a osudovou láskou. Je to blud, ktorý Vás pripraví o pokoj.
TAKÉ NIEČO ANI NECHCITE ZAŽIŤ LEBO VÁS TO BUDE RUINOVAŤ CELÝ ŽIVOT
Jednoduché a výstižné. Rád by som sa porozprával z človekom ktorý toto bláznovstvo zažíva.
Verim... A nastastie sa moja osudova laska stala mojou zivotnou laskou, s ktoru verim, ze zostaneme spolu cely zivot, zostarneme spolu...
No je to hruuuuza.Je mi aj dosť ľúto mojich bývalich, keď myslou som stále len pri tomto jednom. A v podstate to bolo dôvod prečo som skončila 3ročný vzťah . Som už nejaký čas v zahraničí a dosť dlho som ho nevidela a u mňa teda neplatí,že zíde z očí,zíde z mysle :D