Zeny, chodili by ste s takym chlapom?

Príspevok v téme: Zeny, chodili by ste s takym chlapom?
pestrec222

Otázka na ženy: vedeli by ste si predstaviť vzťah s chlapom, ktorý zarába strašne málo, nepodarilo sa mu spraviť vš, skončil ako predavač v potravinách a pracuje veľa hodín za smiešny "plat" a býva rôzne po ubytovniach a zdieľaných bytoch lebo si z platu nemôže dovliť platiť sám ani ten najmenší byt, nemá záujmy a koníčky, hlavne preto že nemá peniaze, nemá auto, nemá vodičák, a jeho jedinou náplňou života je počítanie koľko mu zostalo centov do ďalšej výplaty aby vyšiel s peniazmi a nezdochol od hladu...
Samozrejme nemôže si dovoliť ani vás pozvať na kávu lebo každý cen má pre neho hodnotu diamantu. A ešte k tomu má aj zdravotné problémy. A nemá sa ako posunúť ďalej lebo je zaseknutý v kruhu z ktorého sa nedá dostať.

Ako veľmi by pre vás bol príťažlivý taký chlap? Ak zoberieme do úvahy, že nikdy ešte ani nemal priateľku lebo je tichý, hanblivý a fyzicky neatraktívny (nie obézny, ale chudý, malý a škaredý)

Asi ste pochopili, že hovorím o sebe... neviem že či ma vôbec v živote nejaká bude chcieť, či aspoň nejaká škaredá, ktorá si nemôže vyberať :/

moj nazorrr

pestrec222 ...ked pracuješ ako predavač, tak možno by si zvládol robiť aj operatora niekde vo výrobe a tm by si viac zarobil ako predavač

Von Kratzmar

Ja som na tom podobne a vyriešil som to šalamúnsky :-) Jednoducho keď na to nemám tak to neriešim a hotovo mám pokoj. Stejne by to nikam neviedlo. A z toho mizerného života si užívam aspoň to že si po práci dám hambáča s colou, idem sa bicyklovať, zoberiem káričku a pochodím kontajnerové stanovištia, pozbieram nejaké železo dám do zberných surovín, večer si si v pohodičku kuknem TV, zalahnem a spím. Nikto ma v ničom nevyrušuje.

Aliss

Suhlas s mnohymi komentarmi, prestan sa lutovat a neustale sa pytat "aka by ma chcela" a podobne. Pytaj sa, co mozes pre seba urobit a ako sa zmenit. Vysledky nepridu po dvoch dnoch, ale uvidis, bude to stat za to. Netreba mat statisice na ucte, cvicit sa da aj doma, v prirode, nemusis si platit drahe posilky. Zmena stravy ti taktiez pomoze, vezmi bike, chod na turistiku...Vymen pracu, pokojne skus i to zahranicie, len probuh nesed doma a nefnukaj. Ked pochopis, ze vsetko mas vo svojich rukach, zacnes sa rychlo menit. A urcite k lepsiemu :)

a_dr1a

Biela Kobra. Velmi si ma potesila a dakujem ti. Obzvlast preto, ze ta poznam z prispevkov. Ked som sem volakedy daavnejsie prisla, ty si tu uz bola. Mne tu skor zvyknu nadavat) Takze dakujem ti za prijemnu zmenu, vazim si to. Pekny vecer ti prajem

Biela Kobra

Pocuj, a_dr1a, zasadne sa vyhybam komentom k diskutujucim, ale musim: si skvela, tolerantna a laskava baba.

Zakladatel temy, pozri si na internete nieco o "princovi v zeleznej piecke". Nie si prvy ani posledny.

a_dr1a

Urcite ti odporucam to co ti pise Ovecky. Mas gympel (tam si ziskal jazykovy ok zaklad), takze recove bariery by si nemal mat, takze pod von kym si mlady. Ja viem, ze vonku to tiez nie je ziadne terno, ale za tu istu pracu (aj lepsie prac.podmienky), co tu na sk ziskas dakych 400-500e, tak tam to bude najmenej 2,5-3nasobok. Najmenej. A casom si zozenies este lepsi joob ked sa tam zabyvas porozhliadnes a zapadnes. Si skromny, takze si aj dost usetris. A mozno aj tam spoznas daku slovenku, co tam tiez sla za ucelom zarobku ai. A pre seba a svoje telo mozes vela robit aj za lacny peniaz. Vsak behaj cvic plavaj klikuj drepuj ai, vyformujes si telo. Stupne ti zaroven aj sebavedomie. Nemysli na to, co bolo alebo ako zijes (nahouby) teraz. Naprogramuj svoj mozog ambicie tuzby sny ciele na nieco ine (ze si chces nasporit na dake vlastne byvanie, na vztah rodinu deti ai). Perspektivne a obohacujuce. Naplanuj si krok za krokom jednotlive kroky (hladanie prace vonku sam ci cez agenturu, aby si mal v poriadku papiere poistky ai, zopakuj si jazyky, dake peniaze nahrab pre zaciatok na rozbeh tam-cesta ubytko ai, takze to ries dakou brigadou tu navyse) a pojde to. Hlavne nezufaj. A hlavu hore

Biela Kobra

Naco ti je zena, ked si nevies rady ani sam so sebou? Kolko penazi treba na to, aby si zacal behat, chodit do literarneho klubu alebo pomahat do utulku? Stratil si sa a sam sa nevies najst, ale cakas, ze ta nejaka dobra princezna zahliadne a vylovi ta z toho bordelu, ktory si si sam okolo seba navrsil? To funguje len v rozpravkach a ty nie si zabiak, ktoreho musi bozkat panna, aby sa zmenil na princa. Zmenit sa musis sam, princezna pride potom.

Ovecky

Mozno otrepane, ale zatial najviac fungujuce pre typ ludi ako si ty. Praca v zahranici. Sklad niekde v Anglicku? 1200 zarobis urcite. Kolko ti zostane je na tebe. 350 plus 200 ubytko a strava. Este vzdy lepsie ako vyplata 500 na sk a pomaly rovnake ceny!

Matyo

Ľudia na tomto svete sa okrem pohlavia, rasy, náboženstva atď. delia ešte na ľudí aktívnych a ľudí pasívnych. Aktívny človek si sám svoju budúcnosť vytvára, drží život pevne v rukách, vie čo chce dosiahnuť a ide si za tým, pasívny človek však iba čaká čo príde, budúcnosť si sám netvorí, ale sa jej snaží iba prispôsobiť, je negatívny, nemá v živote žiadne ciele, ktoré by chcel dosiahnuť a to si v tejto chvíli ty! Tvoj problém nie je iba absencia vzťahu so ženou, ale podľa toho čo píšeš, tak aj celkovo nízka kvalita tvojho života. Možno tvoj problém siaha ešte do detstva, možno sa pod to podpísala aj (ne)výchova tvojich rodičov, to sú ale veci, ktoré sa už nedajú zvrátiť. Zvrátiť však môžeš svoju budúcnosť. Ak teda chceš radu, vykašli sa na prácu, kde tráviš veľa hodín a zarobíš málo peňazí. Zober batoh na plecia, choď napr. do niektorej automobilky, tam dobre platia, začni bývať zo začiatku na ubytovni, tam bývaš i teraz, takže žiadny diskomfort to pre teba nebude, ale časom, keď sa uplatníš v práci, začni hľadať vlastný podnájom a ďalším časom si už kúp vlastný byt. Usaď sa tam, získaj kontakty a známych, staraj sa o seba, cvič, športuj, zdravo sa stravuj, zmeň celkovo svoj život, staň sa človekom aktívnym!

Antichristian

Určite by som s takým chlapom nechodila. Každý v živote nejak začínal, a už keď sa roky túlaš po ubytovniach a niesi schopný nájsť si lepšie platenú prácu, večne vyplakavas aky je život ťažký a nedokážeš sa pohnúť z miesta tak asi nieje chyba v tvojom plate, práci, štáte a pod. Ale najskôr pravdepodobne v tebe samom. Nelutuj sa a začni robiť niečo preto aby si sa v živote posunul. Veď ty sám by si nechcel rovnako ufnukanu a sťažujúcu sa ženskú.