Ahojte. Zaujíma ma, čo so mnou je.
Milujem, keď zraňujem ľudí (emocionálne alebo fyzicky, nie sexuálne), ktorí zraňujú mňa alebo niekoho iného.
Zraňujem ľudí, aby som sa im pomstila. Cítim potešenie, uspokojenie a usmievam sa, keď ich vidím trpieť. Milujem to !!! Som si vedomá toho, čo robím, ale neľutujem to. Neľutujem, keď niečo spravím s ľuďmi, ktorí si to zaslúžia.
OBČAS zraňujem ľudí, ktorí mi nič zlé nespravili. Občas.
A fantazírujem o zabíjaní ľudí, ktorí mi robia zle.
Je to sadizmus (nesexuálny) ?
Som sadista ?
naivkasprosta - Nevinním skoro vôbec neubližujem, ak áno, tak sa trochu ľutujem a ospravedlním sa im.
Ubližujem len tým, ktorí ublížili mne. Bez výčitiek. Zaslúžia si to !!! Je mi jedno, že ma odpíšu zo svojho života. Takých ľudí vo svojom živote mať nechcem. Pomstím sa im a je mi jedno, čo sa s nimi stane.
Nie si sadistka. Tým ide o sexualne potesenie. Ty si len obycajna piča.
Ludia ta budu mat za svinu a budu sa ti vyhybat, vymazu si ta definitivne raz a navzdy zo zivota. Uvedomia si, ze stastnejsie ziju, ked uz do ich zivota nepatris. Komu si raz ublizila, ten pred tebou dvere do svojho srdca ma uz raz a navzdy zatvorene a nikdy ich neotvori. Na ulici sa ti vyhne, na pozdrav neodpovie... si prenho raz a navzdy posledna spina, posledne hovno, ten najposlednejsi ludsky odpad. Toto chces? Naozaj to chces?