Zdravim ... Čítam tu že veľa ľudí má podobné problémy ako ja ... Nahle slabosti, závratné, pocit že mi zviera hrdlo, roztrasené nohy, pocit že keď ležím na posteli tak so mnou hýbu ..... Stáva sa mi to nepravidelne ... Niekedy je týžden dobre a dva dni mi je akurát tak na prd ... Niekedy to trvá hodinu, niekedy od rána a inokedy to dôjde na mňa poobede a ťahá sa to až nezaspím ... ťahám pnku od februára a už ma to prestáva baviť ... Bol som mladý športovec a teraz sa cítim ako nepotrebný senior ... Nezvládal toho toľko ako pred tým ... Jedine čo má momentálne baví a zaujíma je moja záhrada inak o všetko ostatné strácam záujem ... Začalo to odpadnutim v januári a ťahá sa to doteraz a už fakt neviem ako ďalej ... Obvodná ma chce poslať do roboty ale nedokážem si to predstaviť ... Vyšetrenia mám všetky ok ... Neurológ, diabetológ, ortopéd, gastroenterolog, vyšetrenia krvi a moču, interné, očné ... Toto všetko mám za sebou a nič ... A čo ďalej ... Už aj ja začínam mať pocit že som slovenskému zdravotníctvu na smiech ... Je to smutné ... Človek pracuje, odvádza všetko čo má a keď potrebuje pomoc tak mu ju nikto nevie dať ....
Zmena zdravia zo dňa na deň
Ahoj neviem co sa to deje medzi mladymi ludmi ale to uz je nenormalne ja mam tiez tieto istee problemy co opisujes a ma ich dnes uz asi kazdy ...nechapem z coho to je bud davaju dajake ko**k****oti**ny do jedla a z toho nam tak je alebo nieco vypistaju do vzduchu a toto nam to sposobuje vsade hladam odpoved alebo je to z wifi ? Z mobilov co ozaruju a tiez z pocitacov? Ja uz neviem mne nic nebolo a to iste zo dna na den slabosti,zavraty,pocit ze odpadnem zomriem rozne prejavy ....ale neberiem ziadne lieky antideoresiv .....potlacam to ako sa len da ako to prislo musi aj odijst to uz nieje mozne toto ...cim dalej tym viac ludi ma tie iste problemy ......nieco okolo nas umele to sposobuje len treba zistit co ..