Pred mesiacom a pol som sa dala dokopy s jedným mužom po štyridsiatke, ja mám tesne po tridsiadke, podľa správanie ide o panica ktorý nemá žiadnú sexuálnu skúsenosť. Na muža sa správa dosť slušne, utiahnuto, podriaďujúco, ticho. Je nebriebojný, tichý, ani mu niekedy nerozumiem čo hovorí, každému ustupuje, dáva prednosť, je strašne slušný, stále sa niekomu ospravedlňuje, postoj tela nemá ako chlap, je taký tlačený k zemi. Na dnešnú dobu plnú drzých, arogantných ľudí je ako z iného sveta. Nezapadá do môjho sveta. Ide mi na nervy,že stále som to ja kto toho druhého tlačí dopredu, musím všetko vybaviť lebo on je ako bojko, tichý, neviem sa pretlačiť medzi ľuďmi, každému len ustupuje, už mi tá jeho slušnosť lezie pekne na nervy. Ja sama niesom nejaká sebavedomá podnikateľka alebo čo, ale primerane sa správam, niesom ani veľmi tichá ani extrovertná ale takého partnera si neviem po svojom boku predstaviť. On je ako malé decko, stále čaká že niekto bude naňho dozerať či všetko robí správne, je málo samostatný, bojazlivý, nepriebojný. Ešte aj pri vstupe do vlaku kedže nemá ani auto dával každému prednosť a nebyť mňa tak asi doteraz nastupujeme..:)
Každému sa za nejakú somarinu ospravedlňuje, každému chce zadobre, proste ja nemám nato nervy. Ja chcem po svojom boku normálneho chlapa s ktorým si budem mať o čom pokecať, baviť, sa, smiať, blbnúť, ktorý bude vedieť sám vybaviť veci bezomňa, nebude mať strach, nebude každému ustupovať aj neoprávnene keď nemá začo. Veď tento sa ani zasmiať od srdca nevie, nevie zvýšiť hlas, ani nieje taký dynamický, chodí ako bez duše. A rozhovor? Bavíme sa o niečom a on zrazu preskočí úplne na inú tému ktorá s danou nesúvisi. Akoby mu prepinalo v hlave alebo čo..
Ako nemyslím to v zlom ale mám daký pocit. A chcela som nejaké nežnosti hej, lebo som mala ovúláciu a bola som nadržaná , ako stáva sa no, chlapi sú permanentne a chcela som nežnosti, dotyky, objatia, bozky a možno aj sex a on nič! Chytila som mu ruku, okej dal ju....hladila som ho po chrbte... odtiahol sa....pritiahla som sa k bozku na líce a chytila rukou jeho tvár.... odtiahol sa.....keď som ho chcela pobozkať na ústa... odtiahol sa zrazu začal rozprávať o nejakom zámku na ktorý sme mali výhľad... už som to nevydržala a priamo sa ho spýtala či sa nechce dnes milovať že ja by som rada po mesiaci a pol že by sme mohli... začervenal sa a oči mu padli nadol, že on sa nato necíti a že mu o to nejde, že je rád že je so mnou a má ma rád... to bolo všetko videla som že sa viac na tu tému baviť nechce..
Baby čo Vy nato? Ako má toto význam, lebo ja sa cítim ako by som chodila mužom ktorému vyoperovali penis. Toto stvorenie vie milovať, lebo je dobrý človek, vie pomáhať, je rád že som s ním, vidieť to na ňom, nosí mi kvety, bonbonieri, čokolády, mrazené jahody, zmrzlinu ale kým sa mi dvaja dostaneme k niečomu intímnemu tak ja dostanem asi cukrovku za ten čas :)
Proste cítim že to s ním nieje o vášni ale o škôlkárskej láske kde ešte aj ten škôlkár dá svojej spolužiačke bozk než henten dá mne :)
Tak dievčatá čaká na váš názor, ako by ste sa vy zariadili.
PS: neberte ma za nejakú nadržanu sexuchtivú ženu, ja len keď milujem tak sa nehrám v láske na nejakú zdržanlivú panenku máriu ale milujem duchom a tiež svojím telom, a som toho názoru že k vzťahu patrí u mňa nielen rozhovory, prechádzky, a pohľady do očí ale aj dotyky, bozky a milovanie. Takže chápte že moje túžby sú prirodzené. Nemám 15.
Ďakujem
Ženské obecenstvo, plánovali by ste budúcnosť s takýmto mužom?
sama si si odpovedala vo svojom prispevku. ked ta znervoznuje a vytaca uz teraz obavam sa ze v buducnosti by sa to nezlepsilo. skoda no. je mi ho luto chlapa
Prepač neurazilo by ťa ak by som sa osmelil a nevadilo by ti veľmi pokorne iba trošku nie na dlho a nie tvrdo by som ti poslal žiadosť a zasunuli by sme ak sa vyjadríš.
Na psíka je až veľmi poslušný.Daj ho radšej niekomu inému na hranie.
tá otázka v nadpise je riadn, hm, hlúpa. Ty si si vybrala takýto typ chlapa a vliezla s ním do vzťahu, NIE obecenstvo. Čo sa ti na ňom páčilo, čím ťa priťahoval ked ste sa poznali a nechodili spolu?
Alebo tu len zas potrebuješ kydať a hovoriť svoje predstavy o tom, ako sa má správať niekto druhý? Prosím, feri, posluš si. Dobrý pokus, ale si priehľadná.
A pre kočku, čo sa kámoší s ferihitkinou kámoškou a tvrdí že tá tu už dávno nechodí :D :D ehm, ako je možné, že stále svieti na zeleno? V tejto téme napríklad: www.zdravie.sk
Tak jedna sa vedla stazuje, ze chlapom ide iba o jedno, druha sa tu stazuje, ze po mesiaci a pol to jedno este nebolo...
Neviem, ale po mesiaci a pol by som sa s chlapom tazko vyspala. Ide ti na nervy, v podstate ho nechces, len kvoli tomu, ze mas ovulaciu by si sa s nim vyspala...
Mna by tiez teda velmi zaujimalo, preco si sa s nim davala vobec dokopy, ked ti ide na nervy aky je.
Rychloazbesilo
Toto co ty mohol len chlap napisat
normalne sa zdravy chlap takto divne nesprava
Nieje silne veriaci?
Alebo impotent?
noo cudujem sa ti ze si este s nim.mna osobne by ma taky chlap ani nepritahoval,takze uz hned ako by som zbadala divne spravanie,tak by sa mi zhnusil a nechala by som ho
Podľa mňa ho už nenaučíš novým kúskom, ale zisti, že na aké povely ešte vlastne reaguje, to JE podstatné:-)
AmandazMT:
ako napísala xyz xyz...je toto vzťah po akom túžite? zjavne Váš priateľ trpí problémami, ktoré si ani sám neuvedomuje a teda ich nerieši. Môžete sa s ním otvorene porozprávať o tom, čo ste tu napísala, možno "sa uvedomí" (zmena však nebude ľahká) a možno nie...Ak nie, je potom na Vás či sa chcete trápiť vo vzťahu s "dobrým" mužom (čím nepomôžete ani sebe, ani jemu).