Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zaľúbila som sa a neviem na neho prestať myslieť

Príspevok v téme: Zaľúbila som sa a neviem na neho prestať myslieť
Kaja35

Ahojte. Už viac ako rok som zaľúbená do jedného chlapca z môjho ročníka. Problém je, že tento rok maturujeme a z toho mi vyplýva viacero nepríjemných skutočností......V prvom rade mám obrovský problém sa sústrediť na maturitné otázky, lebo neustále na neho myslím a neviem s tým nič spraviť..v druhom rade sa bojím, že už ho po maturite nebudem vídať....čo sa týka jeho správania ku mne, už minulý rok mi bolo viac-menej jasné, že som mu sympatická.Určite by som sa však na neho tolko nenamotala, keby nemáme tento rok spolu stužkovú, výlet a keby sme neboli vrámci partie parkrát spolu vonku....
Správa sa ku mne velmi milo a v škole ma vždy s úsmevom pozdraví a sem-tam mi aj zakýva...jednoducho mám pocit, že je vždy rád, ked ma vidí, lebo väčšinou sa usmieva. Aj minule som stála cez prestávku s kamarátkou na chodbe a rozprávali sme sa a zrazu len periférne vidím, že ide a čakala som, že sa max. pozdravíme a on sa pri mne zastavil ( s kamarátkou sa moc nepoznajú ) a začal sa ma vypytovať ani už neviem na čo, lebo v tej chvíli tam došli spolužiačka a spolužiak a úplne to pokazili....
V januári a februári som sa dokázala nejako od neho odosobniť a nemyslieť na neho, no potom prišli písomné maturity a my sme boli všetky tri dni spolu v triede a myslím si, že by som do toho nebola spadla, keby sa nesprával tak velmi priatelsky a milo....dost ma jeho dost mozno ze len kamarátsky zaujem vykolajil a spadla som do toho znova, ale aj kamarátka mi povedala, že sme vtedy boli stále spolu.....On je inak taký plachý typ čo sa dievčat týka a myslím, že ešte žiadnu ani nemal(čo je na neuverenie vzhladom na to, ako vyzerá) a dost je orientovaný na školu, povinnosti a také praktické veci...skrátka taký technický racionálny typ.
Rozmýšlala som, že by som ho v posledný deň, ako zmaturujem zavolala von, ale bojím sa, že ak odmietne, tak ma to zničí....už teraz som deprimovaná pri tejto predstave. Chcela by som počuť vaše názory na to, čo mám robiť, ale poprosím len normálne odpovede, hlúpe komentáre nepotrebujem.

Snailovnik

Sa nemas coho bat. To su bezne veci v zivote ze jeden ma rad a druha strana nie... ale nemyslim si ze to bude tvoj pripad podla toho jak to opisujes. Necakaj kym sa on rozhybe. Napis mi ak je ti to prijemnejsie ako roxhovor ci nechce niekam zajst Len vy dvaja. Potom podla toho ako to bude prebiehat sa uz zariadite

Spoznaj ho

očakávaj že ťa odkopne a pošle do ri*
nikdy nevieš. Inak mala by si počkať na neho, on by mal byť prvý kto to povie, inak

Kaja35

Snailovnik mysliš to vážne ? Ja sa len bojím, že ak to nevýjde, tak ma to úplne položí...už teraz mám problém učiť sa a robiť iné potrebné veci...Ja sa bojím, že keby ma mal rád, tak by ma možno už niekam zavolal...alebo mi aspoň prvý napísal. Lebo párkrát sme si spolu písali, ale vždy to bolo na môj podnet. Bojím sa, že si to len nahováram a že nie som objektívna, lebo ho mám až príliš rada.

Kaja35

No obaja plánujeme ísť na školy do Bratislavy....za čo som veľmi rada,lebo on je taký svetobežník a bála som sa, že pôjde niekam do cudziny..

Snailovnik

Kam sa chystate na vysku? AK to bude stovky kilometrov od seba asi bude zbytocne zacinat vztah. Ked sa takto k tebe chova isto pojde s tebou rad von