Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

priatelova byvala neda pokoj!!! coskoro to už bude rok co otravuje!

Príspevok v téme: priatelova byvala neda pokoj!!! coskoro to už bude rok co otravuje!
Adka-adka

Máte niekto skusenost s byvalou priatelkou vasho terajsieho partnera v tom zmysle ze jednoducho nevie pochopit ze on ma uz novy vztah a bolo by nacase aby dala pokoj?? trva to uz 10 mesiacov!! neskutocne ma to uz zacina vytacat.. zo zaciatku som sa tvarila nad vecou ved nebudem predsa hystericka, staci ze je ona.. a ze som s nim ja a nie ona mozno ma aj svoj dôvod...

Z toho co viem, boli spolu asi 6 rokov, samozrejme niekolko kra sa rozisli ale rozisla sa stale len ona.. moj priatel mi vravel ze rozisli sa tak ze proste boli v kontakte... akonahle spoznal mna a zacali sme sa stretavat tak nam ona zacala robit peklo.. nonstop mu vyvolavala jak hluchá , písala velke mnozstvo smsiek, sledovala ho ked isiel ku mne, neskor aj nas obidvoch... som tolerantna osoba a zo zaciatku som zapojila vsetky svoje sily aby som tuto nenormalnu zenu ignorovala ved predsa ju to potom prejde..kdeze..omyl... neustale mu musi pisat!! stale s akoukolvek ravinou!!!priatelovy som povedala ze tu jednoducho uz nevidim inu moznost len kupit kartu s novym cislom.. ja to uz viac neviem tolerovat..neda sa to uz..kto bol v mojej situacii niekey tak ma pochopi..kratky cas sa to da tolerovat...ale tak dlho?? ja sa normalne citim ze jednducho sme vo vztah 3ja a nie 2ja.. zo zaciatku naliehala nanho aby sa dali naspat dokopy.. nechapala som akoze preco ked ho 4x nechala a ze preco jej vadi ze ma novu priatelku ved keby ho naozaj chcela tak ho 4x nenecha nie? teraz mu vypisuje uz len totalne sracky typu : ty nepamatas si ake tabletky som brala na kramy ked sme boli spolu? si mi ich aj kupoval raz lebo si neviem spomenut....no chapete to????silou mocou hocico pise len aby bol nejaky kontakt... vo mne to uz tak vrie ze je to az neskutocne... preto pojdeme kupit kartu, tú staru kartu si poprosim do ruky a sama ju znicim.. toto je uz jedna z poslednych veci co mozem urobit..alebo ja uz neviem co..

tymto prispevkom by som vas prosila o vase skusenosti alebo nazor, ako ste sa popasovali s takymo typom byvalej priatelky vasho priatela..

CERESNICKA NA TORTE: ONA MA 43 ROKOV!...ja 24, on 28... nepoznam vo svojom okoli 43 rocnu zenu s takymto chovanim..jedine tak 12 rocne decko nejake sa tak moze chovat! On je dost takyy ze vie sa velmi pekne chovat k zene, aj ku mne.. k nej uz nie samozrejme. ale asi prisla na to ze vo svojom veku uz prilis normalneho chlapa nenajde a ani takeho ako je on.

Lilianka675

Ahoj, tak ja ti poviem moju skusenost, niekedy totiz nieje problém len bývalka.
Moj bývalý ( chvalabohu )
Bol chronický oje****č, počas vzťahu so mnou spával s mnohými ženami, bolo jedno prečo, nešlo o to že by boli krajšie, proste asi úchylka, rozviedol sa s svojou ženou tá mi tiež robila peklo, ale zistila som, že s ňou spával a trepal hlúposti, každej z nás a dosiahol, že každá o neho bojovala, lebo si myslela, že ho manipuluje tá druhá...dnes už som šťastne vydatá, on je ženatý so svojou známosťou asi ročnou a iróniou je, že svoju ženu s ktorou má malého syna podvádza s exmanželkou :) otras proste ľutujem ju ...čiže pointa je v tom, že si trochu posvieť na svojho, či ju poza tvoj chrbát nemotá a nehrá to na dve strany, lebo bez vetra sa ani lístok nepohne, inak by už dávno poslal do p....alebo blokol....

Adka-adka

Ja som napriklad mala tiez naozaj dlhorocny vztah...bohuzial to skoncilo ale dôstojnost som si zachovala.. ak by si aj teraz niekoho nasiel tak sa absolutne nic nedeje, ziadna hysterka by sa zomna nestala a v pohode by som mu vedela aj popriat...som vyrovnana.....zaciatky po rozchode nie su boh vie ake ale proste som sa s tym zmierila, neklapalo to tak to skoncilo a tiez sme sa rozisli v dobrom a ostali sme kamarati ako moj priatel s tamtou... lenze ja som potom vysvetlila mojmu ex ze nebude dobre ak budeme az taky dobry kamarati..pisali sme si normalne v pohode, aj sme skocili na kavu ale jednoducho to takto nemoze byt podla mna z toho dovodu ze poprve: nedostala by som sa z toho rozchodu ak by som ho mala stale na ociach a po druhe: ak by som si ja alebo on nasla vztah tak nech mame cisty stit a nech nasi novy partneri necitia blbo z toho ze si chodime spolu na kavicky alebo vypisujeme blbosti..tak som mu povedala ze bude najlepsie obmedzit kontakt na minimum..mozno nejaka sms na sviatok, popripade ak sa nahodne stretneme mozme pokecat bez problemov.. ale myslela som som presne na takuto situaciu..aby nahodou niekto nezacal hystercit kvoli nasmu kamaratstvu bud moj novy priatel alebo jeho priatelka...ale vo sne by ma nenapadlo ze naozaj natrafim na takuto svihnutu zenu.. oni od rozchodu boli tiez kamarati asi tak ako aj ja s mojim ex, moj priael jej pomahal ked potrebovala, boli v kontakte a zrazu to prislo! nasiel mna a ona sa z toho ide uplne zblaznit...preto mam nazor ze nejake extra kamaratstvo a kontakty po rozchodoch by nemali byt...len minimalne nech si obidvaja zvyknu ze je naozaj koniec...lebo v ich pripade bol kontakt a ona si zrejme za ten cas neuvedomila ze ked spolu nie su tak pride do jeho zivota ina zena a uz taky kamarati nebudu jednoducho... normalny kontakt by som medzi nimi vedela stolerovat typu: sms na sviatok, sviatky, ked sa nahodne stretnu prehodia par slov.. toto je okej.. obidvaja vyrovnany, maju spolu nieco odzite tak okej... ale toto co sa s nou deje je nenormalne a v jej veku detto... nepisem sem na toto forum preto ze sa nemam s kym o tom porozpravat.. ja len tak ze mozno sa najde niekto kto bol v podobnej situacii, napise nazor atd...z mojho okolia nikto nic podobne nezazil este

Kimmy_CA

Asi je to psychicky labilná osoba. S tým sa moc nedá čo robiť. Ak si na to ako ti z ničoho nič nadávala spomenieš, tak si len pomysli to, že proste má nejakú psychickú poruchu (mentálnu chorobu) a to je dôvodom jej správania. (Ono to jej nevraživé správanie voči tebe bez príčiny v skutočnosti ale nie je naozaj bez príčiny, len ty s tou príčinou nemáš nič spoločné, tá príčina pochádza čisto z jej hlavy alebo teda lepšie povedané stavu mysle).

Ja som tiež niečo podobné zažila; to, že sa ma snažila takto psychicky zdeptať takzvaná "kamarátka" môjho vtedajšieho manžela. Lenže on namiesto toho, aby sa ma zastal a podporoval ma a zaujímal sa o mňa, tak mu záležalo len na ňej (to bola ešte ku všetkému manželka nejakého jeho kamaráta, taká, čo toho svojho manžela podvádzala a on jej na to potom prišiel, túto story mi on sám rozprával, ale to bolo v čase keď my dvaja sme ešte neboli zosobášení). U mňa to bolo veľmi bolestivý zážitok, ale to preto, že sa ma môj vtedajší manžel vôbec nezastal a dokonca za mojím chrbtom ešte o mne rozprával sviňárny... ak máš podporu svojho priateľa a jemu na tebe na rozdiel od môjho vtedajšieho manžela záleží, tak mu skús vysvetliť, ako ťa to ničí, a nech jej proste rázne povie že s tým už musí prestať, lebo to jej správanie už asi spĺňa definíciu stalkingu...

Adka-adka

2,5 roka je od ich rozchodu z toho necely rok som s nim ja... uplne prvykrat co som mala cest s touto zenou bolo, ked sme sa nahodou ocitli vsetci traja na jednom mieste.. prisla k nam nejaka zena a oslovila mojho priatela jeho menom a zacala hystercit.. v zivote som ju nevidela, nevedela som ako vyzera ale po par sekundach mi doslo kto to je.. vyjadrila sa na moju adresu ze som kurva..nepozna ma, nikdy ma nevidela ani ja ju a dovolila si takto ma nazvat...cely cas som bola ticho a v nemom uzase... co ja s tym mam ze oni uz nie su spolu pomyslela som si.. zacala som si s nim ako so slobodnym muzom tak som predsa nemala ziadne vycitky.. vobec som nevedela co je ona zac..vedela som ze mal vztah pred tym ale ved to som mala aj ja.ale nevedela som aka ona vlastne je.. nikomu som nic neurobila a uz vobec nie jej aby to takto malo byt... nehorazne nieco... uplne bez hanby.. ja by som sa pod zem prepadla keby som mala byvalemu robit take sceny...jednoducho to skoncilo a hotovo...ona bude ocividne so sebou nevyrovnana alebo co.. je aj rozvedena... ale ako som uz v uvodnom prispevku spomenula - musim skusit zakrocit lebo po takomto case to uz prestavam naozaj tolerovat a zvladat a uz ma to velmi vytaca, necitim sa dobre a chcem aby to skoncilo s nou

memememe

Ach moja zlatá, ja ťa tak strašne chápem...mala som tiež chvílu chlapa (on mal vtedy 26 a ja 21) a od úplného začiatku sa do nás montovala jeho 45 ročná kolegyňa...ona dobre vedela, že je so mnou, ale nedala si pokoj. Normálne po práci ho čakala, volala ho do kanclu k sebe stále, keď sme boli spolu napríklad nás vystriehla a prisadla si, len tak akože kamoška..napokon sa snažila aj ku mne dostať, baviť sa so mnou...až nakoniec...ten debil jej podľahol..raz...kdesi ho vytiahla za mesto a vrhla sa tam na neho..on si to po chvíli vraj uvedomil a nič sa nestalo + sa priznal...ale pre mňa to bol už koniec...
Ja len že chápem čo to je dobiedzanie zo strany takejto starej vyžitej škatule..ktora sa namotá na mladého chalana...možno keby vtedy urobim poriadnu scénu, vynadám jej aj jemu, tak by sa niečo zmenilo...tak by som ti poradila, ...nebud mierna, netoleruj to,...proste je to dajaká chudera, ktorá nechápe že on má iný život..treba jednať úplne na rovinu a fakt si nenechať takto zasahovať do vzťahu...čím miernejšia budeš tym vlezlejšia bude ona....fakt bojuj o neho, zakaž mu stykať sa ..to je jedno koľko spolu boli...to už nie je tvoj problém...ich vzťah je pass a nech si dá od vás laskavo odpych...

natalia-7

neviem koľko je od ich rozchodu, ale boli spolu 6 rokov.. čo nie je málo.. tak sa asi s tým ešte nevyrovnala... v prvom rade ale podľa mňa ty tu nemáš čo robiť. je to úloha tvojho partnera.. vysvetliť jej to rázne a ak si to vysvetliť nedá, tak ignorovať. radikálne meniť číslo je zbytočné a lámať sim kartu tým duplom, zbytočné teatrálne gesto.. načo si komplikovať život novým číslom? .. stačí mať pevnú vôľu a ignorovať jej správy/telefonáty. a ak na to tvoj partner pevnú vôľu nemá a/alebo mu to jednoducho lezie na nervy, tak v dnešnej dobe väčšina mobilov ponúka už priamo vo svojich aplikáciach možnosť zablokovať konkrétne číslo, príp. sa dá taká aplikácia stiahnuť.