Nezistená choroba

Príspevok v téme: Nezistená choroba
Hypochonder123

Zdravím, mám zdravotné problémy ktoré začali cez letné prázdniny 2016 potom po polroku hľadania čo mi je na základe protilátok určili že by to mohla byť prechodená mononukleóza, trištvrte roka som fungoval normálne, všetky ťažkosti ustúpili no teraz od januára sa zase ťažkosti vrátili, pochodil som už niekoľko oddelení no nikde zatiaľ nevedia povedať čo mi to spôsobuje. Moje ťažkosti sú skoro každodenná teplota 37,1 - 37,3, bolesti lýtok/vnútorná strana kolien, nesustredenosť a problémy s očami( dvojité videnie, mušky, problémy so zaostrovaním na blízky a ďaleký predmet)

Jojolomem

Kde som napísal, že ho ma? Napísal som, aby sa na to pozrel. Áno dajú ti dg do správy, ale liečia ho ako v zahraničí? Koľko ľudí ma na to ID??

philips

Omen, čudujem sa ti, že sa ti chce hádať s týmito všeznalkami, čo nemajú ani základné zdravotnícke vzdelanie a vedomosti.

Omen

Jojolomem, žiaden chronický únavový syndróm (CFS) n e m á!!! A predsav si, že lekári na Slovensku aj v Čechách o ňom vedia a dokonca ho aj diagnostikujú, tak tu nezavádzaj o niečom, o čo nemáš ani šajnu!!!

Jojolomem

Chronický únavový syndróm sa nazýva myalgic encephalomyelitis ( me/cfs ) má svoje kritéria a má svoju uznanú medzinárodnú klasifikáciu. To len na sk/cz o tom nevedia.

Hypochonder123

Už som čítal o únavovom syndróme, pripadá to do úvahy aj to zatiaľ každý doktor píše ako prípadnú diagnózu, no zevraj to je take že keď nevedia čo ti je napíšu únavový syndróm a človek je vybavený keďže nevie ako sa ma liečiť

Jojolomem

Prečítaj si niečo o chronickom unavovom syndrome, často prepukne aj z odstupom po mononukleóze, žiaľ, liečba neexistuje.

mickey21

omen neexistuje, lebo zapadna medicina nic take nepozna, absolutne nevie riesit chronicke problemy... poviem ti rovno, ze zbytocne budes chodit po nasich doktoroch, nepomozu ti, lebo ani nevedia, ze existuje nieco, ako mas ty, teda imunolog ti moze dat nejaky booster imunity, to by nebolo na skodu...ale asi aj tak budes musiet hladat alternativu.....

Omen

Oslabenú imunitu nespôsobuje imunita? To mi je novinka! Imunológa v tom prípade vymeň! Kým sa tak stane, zájdi za obvoďákom s teplotami a bolesťou. Tie teploty na niečo poukazujú.

Hypochonder123

Oslabenú imunitu mi zistili minulý rok ale nijako to neriešili, iba to uzavrel že tieto problémy nespôsobuje imunita, následne na infekčnom to uzavreli tak že prechodena mononukleóza, dali mi na tri mesiace tabletky na imunitu, že jedine tak sa to dá liečiť, potom bolo polroka fajn a teraz mám tie priznaky zase, na infekčnom som bol a po dodatočných testoch povedali že to ani vtedy mononukleóza nebola

Omen

Ak máš oslabenú imunitu, potom ťa aj lieči a chodíš na pravidelné kontroly, či? A tie ostatné veci môžeš prebrať s ním. On ťa odporučí na ďalšie vyšetrenia.