Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

SLOVAC naucte sa soferovat davat prednost a spravat sa na cestach!!!

Príspevok v téme: SLOVAC naucte sa soferovat davat prednost a spravat sa na cestach!!!
nahnevana22

A hlavne nieste na cestach sami!!!! Prosim vstupte si aspon trocha do svedomia a uvedomte sa lebo to co sa deje denne je na nasich cestach je katastrofa.Ked auto pusta mamicku s detmi alebo starsieho cloveka alebo kohokolvek neobiehajte to auto a netrubte ako idioti ked niekto da chodcovi prednost ! Ponahlate sa stale ja neviem kam ale raz sa vam toto sproste spravanie na cestach vypomsti...

Ocar

Podstatné je to, aby šofér nikoho neohrozil a nikoho nezabil, keď ide autom a nie to, aby ovládal xyz alfa beta gama delta iona théta zákonov. Aby tak mohol niekto jazdiť, tak potrebuje mať IQ vyššie ako len IQ hojdacieho koníka. A len sa všetci pekne vyvážajte, aj tri metre do obchodu, nech nás tu tie plyny rovno všetkých za.ebú.

vcielkamaya

sproste zakony a nizke pokuty...

treba ísť za hranice a tam si všímať ako sa správaju vodiči voči chodcom a ciklistom...
clovek zastane na priechode , auto hned zastane a pustí ho...
tu u nás na juhu BB kraja su takí derbnutí, arogantní vodiči, že môžem ako k*rva stát celý den a nik ma nepustí na druhu stranu...
a tiež si všímam jav, že ked prší ludom jebe - za volantom...
vsade mláky a oni letia ako retardi a chliapu z mlák vodu na ludí co idu po chodnikoch... uplne mi to tak príde, ze ked prší akoby pustili psychopatov z psychiatrie a posadili za volant...