Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Milenky

Príspevok v téme: Milenky
Pako567

Ako asi kazdy chlap po 40-tke som sa zblaznil a narazil som si najprv jednu a potom druhu milenku. Obe mladsie jedna o 20 a druha o 15 rokov. Nastastie som to dokazal utajit pred manzelkou, ze sa nic neprevalilo, aj ked mi to bolo jedno. O co ide, na co som prisiel a snad toto niekomu pomoze - normalna zdrava sebavedoma nezakomplexovana nedepresivna a pod. baba sa nikdy nestane milenkou zenateho chlapa! Ak sa rozhodnete to risknut, tak toto berte na zretel a je velka sanca, ze si tym mozete pokazit zivot, lebo ked odidete od manzelky, tak ta baba sa prejavi naplno a budete v zadku. Normalna zena hlada normalny vztah so slobodnym alebo rozvedenym, nikdy nie zenatym! Tych hladaju naozaj iba tie co za nic nestoja!

kafe

aj milenky si hľadajú takí chlapi, čo za nič nestoja. Ale celkom by ma zaujímalo, či si prišiel aj na niečo ohľadom svojho manželstva - dá sa s ním niečo urobiť, zmeniť, skončiť to? Vieš sa rozhodnúť čo vlastne chceš a ísť si za tým?

romntickadusa

Ani normálny zdravý sebavedomý a nezakomplexovany chlap si nehľadá milenky. Svoju manželku miluje a nemá potrebu, ukájať svoje chúťky s o 20r mladšími. Je vďačný a spokojný že doma má starostlivý a milujúci poklad