Dobrý deň. V septembri idem na strednú a chcela by som sa spýtať, ako to tam chodí.
Keďže pôjdem do novej školy,medzi nových ľudí a do iného prostredia,chcem sa na to pripraviť.
Vidím veľa amerických filmov,knihy... Kde sú v triede baby rozdelené do skupín : triedna mrcha, šprtka, tá čo sa správa ako chlap a pod.
Mali ste také baby v škole aj vy? Alebo je to len americký mýtus, fáma... Viem,že niektoré baby sú zlé, poznám to zo zš, ale ba sš trošku...dospejú (?)
Alebo mám očakávať hrozné búrenie dievčenských hormónov,ktoré budú znova šikanovať?
Ďakujem, rada si prečítam každý komentár o vašej sš :)
Stredná škola
Tomas ona nemylsela také rozdelenie v triede že na predmety ale podla povahy a tak že sa vytvaria skupinky a bojí sa že jej budú robiť
zle
A s tým že na gymnáziu sú lepší s tým nesúhlasím
Na strednej skole to je rovnako ako na zakladnej iba s tym rozdielom ze niektore predmety su rozdelene to znamena ze sa na zaciatku rozdelite na dve skupiny po 15 ziakov. Niektore hodiny su spojene ide zase rozdelene ze jedna skupina bude mat trebars fyziku a ina v tom case chemiu.
Kolektiv zalezi dost podla toho na aku skolu ides. Na gymnaziu sa poväčšine slusnejsi ludia ako trebars na inych skolach
Neboj sa toto neni Amerika určite s ati tam budepáčiť
A z mojej skúsenosti Stredná škola bola vynikajúca žiadna šikana žiadne delenie a bolo nám dievčatám vynikajúco