už ma to nebaví..:-( s priateľom máme sex už asi 9 mesiacov.ten sex mi nič nerobil,a on bol z toho smutný,preto som začala predstierať orgazmus...viem,spravila som to najhoršie,ale bolo mi ho ľúto,lebo tak sa snažil...ale mne už sa nechce len tak vzdychať,,už mi je to aj trápne.neviem,čo mám robiť..mám s tým prestať akože mi to zase nič nerobí,alebo čo,ako to ukončiť?
predstieranie
zeny,,nepredstierajte,,radsej sa o tom s partnerom otvorene porozpraVAJTE,,,je to naozaj lepsie,,,je to tazke sa bavyt o takych veciach ale uvidis ze to zaberie,,,mozno vyskusate nove veci pri ktorych nebudes musiet predstierat:D
Ja som sa tiez urobila az po 4 rokoch, ale teraz vzdy. Vyskusat mysliet pri tom na seba, jemu sa to aj tak bude pacit :) , nehanbi sa nastavit sa do takych poz, kde ho citis najlepsie. Vyskusaj si dat pod zadok vankus, ked budes trochu panvou podvihnuta bude sa lepsie dotykat citlivych miest
fffffff....nic si z toho nerob.Moj prvy orgazmus som zazila az v 35 rokoch,ked som si nasla milenca.Tym nechcem ponizit mojho manzela je zlaty,aj v sexe skuseny,ale....nikdy som pri niom nezazila to co pri milencovi.A dokoca bol odo mna mladsi.Takze skus len take experimentovanie a najdi sa len na take pobavenie niekoho ineho.....a mozno to pride.
len raz som pri ňom zažila orgazmus,keď mi to robil uplne prvy raz ustami.inak dozž nikdy viac.ani prstami,aniustami,nicim.strasne ma vzrušuje...a dokážem si to spraviť len sama :(
A mas problem dosiahnut ho len pri sulozi? nepomoze ani ked ti to robi ustami? ja myslim ze by ste sa mali otvorene porozpravat a mas mu povedat po com tuzis a co by si chcela. Oceni to viac ako ked budes predstierat. Lebo takto samu seba ochudobnujes a pritom riesenie je mozno jednoduche. Mnoho zien, hlavne mladych, ma problem dosiahnut orgazmus len milovanim, tiez medzi ne patrim, ale staci ked mi priatel dopraje oral a uz to ide. Nieco musi vzrusovat urcite aj teba. Len to treba najst a oboznamit o tom aj priatela.
ahojte. aj ja mam ten isty problem. lubime sa, paci sa mi, vzrusuje ma od prvej chvile, ale orgazmus som doteraz nezazila...
ahoj no máš to dosť ťažké, predstierať raz za čas, nič nepoviem, ale stále už tak dlho. Ale nechápem, nevzrušuje ťa? alebo ťa sex jednoducho nebaví?
prosím poraďte