Ahojte, rád by som sa spýtal či môže istá zmena v živote vplývať celkovo na človeka. Chcú má vyhodiť z roboty, už cca 2 mesiace nie som vôbec v kontakte s mojimi kolegami....Teda jedine toto sa v mojom živote zmenilo...Ale teraz k tomu lepšiemu, veľmi dlho som mal problém sa nejako intenzívnejšie zoznámiť, alebo dať do reči s nejakou babou, alebo aj tak celkovo vyprávať sa s cudzími ľuďmi. Nie, žeby som nebol ukecaný, ale proste akoby som na ľudí zle pôsobil....A teraz ako som prestal byť v kontakte s mojou prácou, dostal som sa do spoločnosti obyčajných ľudí s ktorými sa dá rozprávať o všetkom, dokonca 3 baby majú z ničoho nič o mňa záujem, keď s niekým komunikujem som oveľa uvoľnenejší, dokážem sa rozprávať o hocičom. Mám zo seba pocit, že som prestal byť namyslený a že som lepší človek...Len neviem čo je ten zlom, proste môže toto celé byť len z toho, že som sa prestal vídavať s ľuďmi, ktorí majú o sebe pocit, že sú riaditeľmi zemegule ? Lebo ja sám sa nespoznávam a mám také pocity šťastia, že som z toho hotový :D A neviem či mám o moju robotu stále bojovať alebo nie :D Ďakujem za rady, dúfam, že ste ma pochopili, moji zlatí :D
ľudia sa ku mne chovajú inak
Ty si zlatý! :D Prečo nám nakladáš? :D
Ked sa v tej robote necitis dobre, tak preco si nedal vypoved uz davno? Ved predsa pracovat pod stresom sa stale neda, musis mat aj klud v tej praci a normalny kolektiv ktory ta podrzi.... moj nazor je ze nebojuj o tu robotu a najdi si inu..