Ahojte, nom to čo napíšem bude asi troška chúlostivé a neviem čo aa pokladá za normálne. Mala dom predtym partnera a sex sme mali raz za tyzden ci raz za dva tyzdne. Teraz mam nivého fešaka a je to velmi silné medzi nami. Mali sme pár rande nez prislo na sex a sme spolu asi 5 mesiacou. No náse poprvé bolo dost intenzivne a za vikedn co sme boli spolu sme spolu mali sex 3x. Nevidime sa denne kedze byvame daleko od seba, ale len sem tam. No podalai krat sme mali sex 4x za 12 hodin. A vcera az 6x za 12 hodin. Lubime sa a je dost tazke nechat od seba ruky daleko. Ked sme v spojeni cez chat , napiseme vela , velmi si rozumieme. A ked sme spolu tak to vrie v oboch a sme velmi naruzivy. Chcem sa pytat , zazil to niekto? Nikdy som taku chut a vasen nemala s nikym. Je to normalne? Ako casto sulozite vy?
Sex a ako casto ho mate?
Bodaj by to vydrzalo aspon z polovice tak neskor :D
A s tym byvalym ste aj skusali nieco nove? Ci stale to bolo take o nicom? Lebo ja to mam podobne, ze ta vasen tam nikdy nejak nebola
Podľa toho čo píšeš si ešte dieťa čo hádam nedovŕšilo ani hranicu 18 rokov, takže ťa samozrejme chápem, že si sa prišla pochváliť ako často s frajerom trháte periny :D
trtko si to zaklincoval
si sa prisla pochvalit ci co?
koho to zaujima ze trtkas ako zajac..
A kolko mas rokov? Lebo zjavne soplana si, ak riesis cosi take. Dospela zenska by to neriesila
Sadl- hej, skoro vždy. Sama sa divím. Predtým bol sex pre mna skorej rutina, lebo vztah bol dlhorocný, ale nebol ani na začiatku takto intenzívny a rokami to bolo skorej, ako potreba. No toto mi príde šialené, prídem si ako akási soplaňa co sa nevie nabažit.
Sa mas :) ja som toto nezazila. Aj orgazmus vzdy mas alebo vacsinou?
Taniakia, dakujem za dotaz, ja som mala za 28 rokov zivota raz mykozu, ked som si oprala pradlo v naprd prasku, takze neboj, ja problemy nemam :) A "zodrata" mozes byt aj ked je to z lasky :D Lebo flora (a mozno u teba aj fauna haha) v tvojej vagine sa nepyta, z akych dovodov je sex. Jednoducho, trhlinky vznikaju aj kebyze pouzijes tri flasky lubrikacneho :) Ale to som len na okraj chcela. Chces otvoreny rozhovor o tom, ci je normalne mat sex tak casto ako ho mate vy? Ak ti tu 100 ludi napise, ze to normalne nie je, tak co urobis? Prestanes s tym? :D
Aliss- to zaklada jeden a ten samy clovek tieto sexualne temy. Stale o tom istom.
Láska a zamilovanosť sú pekné, ale ja si myslím, že keď je s tým skombinovaná aj vášeň, tak vtedy to už má niečo do seba a riadne grády. Ak niečo robí človek s vášňou, tak je to stokrát lepšie ako keď to robíš len tak, že ako že. Bez vášne sa z mužov stávajú prevádzkovatelia rôznych zaujímavých koníčkov, nehovorím, že vždy je to kvôli ženám, že sa niekto stane alkoholikom, rybárom alebo milovníkom húb, ktorý sa domov tak skoro vrátiť nemusí:-)
Tie šialené výkony sú kvôli tej vášni, na betón, hoci to posudzujem ako človek, ktorý má IQ betónovej kocky.