Zdravím . Od piatku silný kašeľ ktorý ma dusí , mávam teploty , bolia ma klby , som strašne zahlieneny . Bol som z tým za mojou obvodnou lekárkou , popísal som jej problemy no povedala mi že som len prechladnutý tak mi napísala sirup Trifed (na sennu nádchu) a povedala že ma to prejde . No od kedy som tam bol pribudla uplna nechuť do jedla , praskanie v ušiach počas prehltania slín, skoro nič nejem a preto som na veľkej potrebe nebol už asi 4 dni , boli ma "za" očami ak pozerám do strán alebo hore/dole a mám taký zvláštny pocit na očiach akokeby som ich mal jemne unavené , mám krv medzi soplami a ak začnem smrkať tak mi hlieny začnu donekonečna tiecť z nosa a nemôžem sa dosmrkať . Poradí mi niekto či mi môže byť ?
Som chorý alebo to nič nieje ako tvrdí moja lekárka?
Dosť často na tomto fóre vidím ako tu ordinujete krvné vyšetrenia bez akéhokoľvek reálneho základu, okrem CRP sú všetky vyšetrenia zbytočné. Niekedy mám pocit z prispievateľov, že si len našli zopár mikroorganizmov na internete a teraz ich každému chcú vyšetriť bez ohľadu na klinický obraz pacienta.
Je možné, že máš len chrípku, nič viac, ak sa to do 7 dní od objavenie teploty nezmení alebo sa klinický stav zhorší bude zrejme nutné nasadiť ATB liečbu.