Som chorý alebo to nič nieje ako tvrdí moja lekárka?

Príspevok v téme: Som chorý alebo to nič nieje ako tvrdí moja lekárka?
crush852

Zdravím . Od piatku silný kašeľ ktorý ma dusí , mávam teploty , bolia ma klby , som strašne zahlieneny . Bol som z tým za mojou obvodnou lekárkou , popísal som jej problemy no povedala mi že som len prechladnutý tak mi napísala sirup Trifed (na sennu nádchu) a povedala že ma to prejde . No od kedy som tam bol pribudla uplna nechuť do jedla , praskanie v ušiach počas prehltania slín, skoro nič nejem a preto som na veľkej potrebe nebol už asi 4 dni , boli ma "za" očami ak pozerám do strán alebo hore/dole a mám taký zvláštny pocit na očiach akokeby som ich mal jemne unavené , mám krv medzi soplami a ak začnem smrkať tak mi hlieny začnu donekonečna tiecť z nosa a nemôžem sa dosmrkať . Poradí mi niekto či mi môže byť ?

philips

Dosť často na tomto fóre vidím ako tu ordinujete krvné vyšetrenia bez akéhokoľvek reálneho základu, okrem CRP sú všetky vyšetrenia zbytočné. Niekedy mám pocit z prispievateľov, že si len našli zopár mikroorganizmov na internete a teraz ich každému chcú vyšetriť bez ohľadu na klinický obraz pacienta.
Je možné, že máš len chrípku, nič viac, ak sa to do 7 dní od objavenie teploty nezmení alebo sa klinický stav zhorší bude zrejme nutné nasadiť ATB liečbu.