Ahojte je tu niekdo z vas taky ze nikdy mu nic vazne nebolo? Nepije,nefetuje,zdravuje sa zdravo sportuje neuziva ziadne lieky jednoducho na dnesnu hektixku dobu naozaj ze zdravy ?
Rodicou tiez zdravych ako repa ? Dakujem monika
Je tu niekdo fakt ze zdravy?
ja som nikdy nebol vaznejsie chory, nikdy som nebol v nemocnici s chorobou, ani nic podobne, dokonca som este nikdy nebol ani na marodke cez pracu... a to sa urcite ani neda povedat, zeby som sa zdravo stravoval :D,
sranda, akurat vcera a dnes som rozmyslal, ake mate vy niektory choroby, teda z kadial ich mate, ci to dedite ci co, lebo ani zo svojho okolia nepoznam nikoho, kto by mal vaznejsie choroby, nie to aby sa bal o svoju buducnost, co ak ochorie, a strati pracu...
Hladaš genetický materiál na rozmnoženie potomstva? :D
Čakárne sú stále preplnené, tak akí sú to liečitelia?
Nik nie je zdravý. V každom v nás drieme genetická nedokonalosť a skryté choroby,
Môžeme len svojou životosprávou, ktorá je dnes veľmi problematická. Stravou, ktorá nás vyživuje a otravuje,
A tomu všetkému aj psychiku a dušu.
Stači aby jedna porucha bola , a ste chorý !
V Novom tisíročí r.2000 sa objavila GGW liečivá voda testuje sa už 18 rokov. GGW liečivá voda dokazuje že je to nádej na zdravší dlhší život.
Je to nádej pre ľudstvo do budúcich tisícroči aj pre kozmonautov na dlhodobé vesmírne misie.
Tak , že relatívne sme zdravý , GGW voda nás udržuje v aktívnom živote už 18 rokov.