Sme dvaja vysokoškolsky vzdelaný manželia s dvomi dospelymi deťmi. Vo svojom srdci máme ešte dosť miesta na to, aby sme niekomu nahradili chýbajúcich rodičov. Ak si sirota a túžis po rodičovskej láske možno to, že to čítas nie je náhoda...možná niekto z neba chce, aby sme sa našli...tak to skúsme...a prosim ak o niekom viete, že by nás mohol potrebovať pošepkajte mu náš odkaz...ďakujeme
Chýbajú ti rodičia ?
No to určite.
A ja som čarodejník zo sveta Harryho Pottera a tento príspevok píšem zo školy menom Hogwarts.
Práve si beriem neviditeľný plášť a idem s troma priateľmi do zakázaného lesa k obrovi. Je to milý, neškodný obor, aj keď vzal moju kamarátku do ruky, ona mu to hneď vytmavila. Ty vole, ona vie riadne rozkazovať.
Ale už idem, lebo ak nás tá mrcha v ružovom pristihne, sme v prdeli. Tak sa maj.
A to je nejaky zart? Alebo to myslite vazne? Hladate dospeleho cloveka, ktoremu chybaju rodicia? Viete kolko nas na svete je? Z tohoto by ste si nemali robit zarty! Viete kolko takych deti/dospelych trpi psychickymi problemami kvoli svojim biologickym rodicom? Viete co to obnasa?