Mastne vlasy

mimila

mastne vlasy som aj ja mala kedysi mala som s tym velky problem, ale teraz uz nemam, ja som si kupovala sampony v lekarni

laurittko

na tú konzistenciu mi nikdy nenapadlo sa pozerať! ďakujem za tip :) a hej to som si už tiež trošku všimla že práve tie ktoré na to majú byť vedia byť ešte paradoxne nepríjemnejšie :D

zuzi74

Tie tuhe sampuchy skor vysusuju pokozku. Mna z nich velmi svrbela pokozka hlavy. Viac sa mi paci posejvlas, obsahuje oleje a nevysusuje.
Taktiez kvalitne sampony a masky objednavam z Hristina.
Na jemne vlasy treba jednoznacne pouzit sampon lahkej priesvitnej konzistencie. Cim viac je hustejsi, tym viac zatazi vlasy a zmasti pokozku. A hlavne sa treba vyhybat samponom s oznacenim na mastiace sa vlasy. Este viac vysusuju.

laurittko

tak asi to skúsim ešte no až také drahé nie je, čakala som viac. ale zas mi príde že keď je také dobré prečo nie je predávanejšie

PetkaV12

Ja súhlasím s Healty mne tiež veľmi tuhý šampón pomohol ale treba vybrať dobrý lebo tiež som prvé mala len také ktoré vbec nechceli ani umyť :) Za seba ktorý môžem odporučiť to je od soaphoria z notina ten mne krásne stále umyje vlasy akurát ho treba striedať s normálnym :)

akinom007

laurittko/ mam to tak roky rokuce. Zacalo to ked som mala 10r.... uz som po 35-ke a za cele roky sa to nijakym sposobom nezmenilo. Ale ja mam aj plet mastnejsiu. Vlasy nefarbim, ani som nikdy nefarbila

laurittko

akinom007 no mňa zachraňuje len suchý šampón čo je ako púder len ja mám tmavšie vlasy tak ja som skôr šedivka :D ale to mi príde ako jediná cesta ako si ich neumývať stále inak stále to tak máš? a čo si ešte skúšala?...
Healthy818 čo to je vôbec zač? ty si nemala ten problém čo akinom007 že neumyl dobre?...

akinom007

laurittko/ aj ja som to praktizovala 6 tyzdnov necakala som zazrak ale aspon miernu zmenu aby vydrzali aspon 24 hodin alebo v lepsom pripade aby stacilo umyt kazdy druhy den... zial nekonala sa zmena a povedala som si dost ako aj ty, strasne zle som sa citila chodit s mastnymi do prace nervozna hrozne pytali sa ma klienti nejedeb raz, mate mokre vlasy ved je zima vonku?:) a to mastne:)

akinom007

Healthy818/ ja som skusala nakolko mam rovanky problem a ziadna zmena sa nekonala... dokonca tuhy sampon mi nedokladne umyval vlasy po jeho pouziti som mala pocit neumytych