Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som na omnoho starších

Príspevok v téme: Som na omnoho starších
pomocpomoc

Pekný večer. nemám komu toto povedať,tak to píšem tu. Nemôžem si pomôcť, strašne ma priťahujú zhruba o 20 rokov starší muži. Ja mam 25. Mám to tak od 16-tich rokov,len sa celý čas ovládam, čiže som so žiadnym takým mužom nič sexuálne nemala.Pred piatimi rokmi ma veľmi jeden priťahoval,ale odmietol ma. Myslela som,že ma to potom prejde. Mala som aj vzťahy niekoľkoročné s o niečo mladšími mužmi,aj ma priťahovali,ale jednoducho tá stránka príťažlivosti nebola dosť silná. A aj na iných veciach to stroskotalo.Jednoducho som chcela mať normálny vzťah, ja som tých mužov mala naozaj rada. Lenže ja cítim,že sa celé roky potláčam. Keď pozerám na 40 tnikov tak cítim,že je to ono po chemickej stránke. Jeden ma teraz aj chce,aj ma priťahuje,no je ženatý . K ničomu zatiaľ nedošlo. Lenže mne fakt chýba sex. Už rok intenzívne. Darmo si navalím povinností, šport, záujmy,spoločnosť ľudí. Viem,že človek si môže "pomôcť" aj sám v tomto smere,ale posledný rok mi to nestačí. Mám to v sebe. Podľa mňa ten muž to zo mňa cíti(aj keď som mu povedala,že sa s ním neplánujem vyspať,keďže sa ma na to pýtal).........lenže ja nechcem niekomu ničiť manželstvo(aj keď mi tvrdí,že je zničené už 10 rokov). Fakt neviem,čo robiť. Keby to bola len chvíľková túžba. Ale vo mne to drieme roky a posledné roky to je veľmi intenzívne. Keby existoval ešte nejaký spôsob ako si vybiť tieto chute?Taký,kde by do toho nebol zapojený samotný sex? Žeby som nikomu neubližovala?Keď nie tak aspoň ďakujem za prečítanie.

a_dr1a

Mitt. Jasne ze je to individualne a u kazdeho ine) Ja skor poznam ten druhy breh nez ten "impotentny" a je jedno, o aky vek ide)

Mitt

S tou chuťou na sex raz za dva týždne u štyridsiatnikov sa nedá celkom súhlasiť. Poznám 60-tnikov, ktorí si sex doprajú každý deň. Toto sú len trápne dogmy ženských...

Frnda

No ty to vidis prilis idealisticky :-DD
Ze vybit sexualne chute so styridsiatnikom.
Zlaticko moje, viem o com pisem, styridsiatnik ma chut na sex ledva raz za dva tyzdne, za dve minuty je hotovy, ty ani nezacnes. Sex stoji za hovno.
Heej pritahuju ta styridsiatnici? A este zadani a zenati? Taku po papuli by som ti dala ty standa, ze az!
Vies preco su taki uspesni a taki pritazlivi?
Lebo maju zenu, partnerku, niektori este mamu, ktora sa o nich stara a stoji za ich uspechom. Potom pride nejaka standa, ktora nevie, co od dobroty a svrbi ju kunda. Ak chces styridsiatnika prosim. Budes neukojena, frustrovana, no a budes mu robit sluzku.
Ked tak so vsetkych. Hned ta ta chut prejde, neboj sa.

a_dr1a

20r nie je vobec az tak vela) Byvaju aj vacsie vekove rozdiely
A je to, ako ti pise Jax
Sama pises, ze mas s otcom chladny vztah a mozno prave to, co ti chybalo a chyba v styku kontakte vrucnosti ai s tvojim otcom, emocionalne ai, si chces tymto akoze starsim muzom sama kompenzovat.Takze co sa ti nedostavalo nedostava, budes nachadzat u takto starsieho muza.
Apropo. Je vela muzov v takomto veku single. Lebo im stroskotali manzelstva vztahy, krizy stredneho veku, su po rozvode ai. To, ze si sa zamerala na tohto zenateho, je iny problem - rozober to so svojou psychologickou. Ja ti sem nebudem pisat preco si si prave jeho "vybrala" aj ked mas more dalsich moznosti najst si ineho starsieho a hlavne, nezadaneho muza.
Ja som zas kvoli rozumu vzdy chcela radsej iba starsieho partnera a vzdy to boli "iba" mladsi)))