ked sa idem sprchovat tak si necham prud vody tiect do rozkroku...strasne ma to vzrusuje...podla vas je to normalne ze takto masturbujem?...nemoze sa mi tymto poskodit blana?...vopred za odpovede dakujem!
masturbacia
co Vam mam napysat? ake e-mael,šak any napysat neviem,ja take vulgarne vec,hračka,nevlasnym..........
15plastelinka15 napis mi tvoj e-mail
a jake horoba šak ja som zdrave diefča,a mam sexs len pyvne flaša a ten psi rexs a dasti a bivol to len umele zvierata,ktore mi kupyla ešte anu na vianoce........
a este nahodou chytim nejaku chorobu
no a,,ja mam sexs s psiykom rexsom a s dastim a bivol a ket hceš ta budem aj s tebom lebo mam 18rok a ti maš 14 rok a ten miša=)) ma len 10rok a ja dospeli človeg szom
ty trtkes zo psami?
no pyšte čy uš hcete spad,šak som i vravela že male dety a je to pravta lebo išli spad a ja ežte nespym takže som dospeli žena a vi ešte dyeta tašže sa to prytvrdylo še mate len 10-15rok!!!!! a aj ten MIŠA=)) ma len asy možno len 10-a najvyac tak 15 rok
nevravel som,ti vimišlaž vela vela a ja hcem mad sexs i s tebou vela lebo ma vsrušujež a ja nesom hlap ale ženska taše ked tak ja nesom truba ale trubyčka ta lebo nesom tučne ale hude a mam sexs s psykamy dastim a rexsom a bivolom a pyvne flaša a ešte šecko a a a
to uz si tu myslim raz hovorila... ty truba vymleta
ja nesom hora ale som sztrava a nesom madar ale madarka a hcem sexs vela s psykami dastim a rexs a vela a aj stebou hcem vele vela sexs aj pyva flaša a aj šecko............................................. ...