Ahojte, potrebovala by som poradiť nejaky šampón pre suché vlasy. Moje vlasy sú príliš hrubé, ťažké a objemné takže by som potrebovala len taký ktorý by ich zjemnil a zhydratoval... Nejaké tipy prosím??
Šampón pre hrubé a suché vlasy
cauko (: ja som pouzivala ked som mala po porode suche vlasy a lupiny tak vichy dercos z notina a pomohlo to citelne plus som k tomu dodrziavala kontrolovanu stravu
Ahojte. Za mna jednoznačne tato stránka www.facebook.com
Poradí,či už ohľadne kozmetiky alebo starostlivosti o vlasy. Produkty určí na mieru pre daný typ vlasov,takze určite super ?
strasne moc vam vsetkym dakujem za tipy! :) olejcek si urcite nejaky kupim
skus bio kozmetiku. Hlavne si kup šampon a masku na vlasy určenu pre suche a lamave vlasy. Po pravidelnom použivani bude rozdiel velmi vyrazny
olejček do suchých vlasov či maska do mokrých- určite plus. Vždy to vlásky pekne zjemní.
možno by si mala skusiť na suché končeky nejaký olejček, ja používam napríklad tento notino. sk/matrix/biolage-exquisite-olej-pre-vsetky-typy-vlasov/ alebo potom profesionálne šampony a kondicionery
www.bioskin.sk
stopecentne pozrite sem..nepoznam lepsie produkty na suché vlasy bez zivota.Skuste
mne vyhovuje sampon schauma. musis poskusat viacej a vybrat si ten, po ktorom ostanu tvoje vlasy najlepsie
Máš to napísané na tých fľaštičkách
tiež velmi trpim na suche vlasy,ktore sa mi velmi lamu a preto som začala použivat prirodnu kozmetiku Hristina. Ten šampon je naozaj zazrak.