Dával fajné rady
Kam zmizol užívateľ Mesačný princ?
Mozno o to poziadal sam, kedze tu bol stale a nevedel s tym prestat :D Lebo ine vysvetlenie na take radikalne riesenie nemam. Bol trochu iny, ale zase v ramci tunajsich noriem zapadal.
Tak to je riadne blbe ked ta bloknu navzdy na nejaku stranku :DDDDDDDD wow.. to ich musel velmi nahnevat
To vážne? Veď mal normálne príspevky....
Nuž, ja som s ním bol v kontakte, chcel ísť na Mesiac, mal som kontakt, zavolal som, alumíniovú čiapku som si kvôli nemu dal na päť minút dole (kvôli telepatii) a zavolal som. Maj sa, Mesačný princ a pošli aspoň pohľadnicu na Vianoce, ako to tam hore vyzerá a pozdravuj Marťanov. Čau, bro.
A to je taky problem pisat pod inym nickom, ved to tu je normalne. Mozno je dokonca aj tu. Ine by to bolo keby vsetci museli byt povinne registrovani, to by kazdy musel ten svoj nazor obhajovat, slusne sa chovat, ale takto sa jednoducho nickom zmeni na mys alebo leva ked mu hrozi ze ho kocur zozerie.haha
Tu neide o ziadne kompetentne a ani platenie davanie rad. Kazdy si musi urobit v konecnom dosledku nazor sam. Inak, cim horsie, tym lepsie, novodoby folklor, bye, bye, beautiful...
mozno si uz konecne nasiel pracu ...
...ale je momentalne chory a ma chripku ....
Do horucich pekiel! :D Ak mal on dobre nazory, tak to potom uz ma aj moja macka dobre nazory...Nevyrovnany jedinec, s nizkou davkou sebareflexie. Bez potrebnych skusenosti, aby rozdaval rozum inym. Clovek, ktory sa nelubil, ktory nechapal v com je podstata lasky...clovek, ktory nevidel dalej, len tam kde mu to zrak dovoloval. Takych je tu hrozne moc a taki sa pasuju za "radcov" pre inych...nuz, aj o tomto su anonymne diskusne fora...