Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Problém s močovými cestami?

Príspevok v téme: Problém s močovými cestami?
DaveSk

Zdravím vás

Už dlhšie hľadáme príčinu problému bolestí a pálenia pri močení, resp. po močení.
Totiž, najprv to všetko začalo obyčajným zápalom močových ciest, zrejme...
Prečo píšem zrejme, keďže nevieme prísť na príčinu vzniku týchto bolestí. Bolesti sú ostré, vyžarujú až do podbruška. Tieto bolesti začnú vždy každý večer. Sú to typické bolesti na zápal močových ciest. Vyšetrenia moču ukázali, že je všetko v poriadku, ultrazvuk je taktiež v poriadku a urológ povedal, že to po jeho stránke určite nebude. Vyjadrilo sa k tomu, samozrejme, viacero odborníkov z tejto oblasti, vždy s rovnakým názorom.
Dostali sme ale odporúčanie na vyšetrenie chrbtice a čriev.
Preto sa chcem spýtať vás všetkých, či ste niečo podobné nezažili a či neviete nám poradiť s ďalším postupom.
Budem veľmi rád, ak sa budeme z tohto začarovaného kruhu posunúť trochu ďalej.

No a ešte niečo, aby som bol úplne presný, problém sa týka mojej mamky. Preto som to písal v množnom čísle.
Za všetky poskytnuté rady Vám všetkým vopred ďakujem.

Ehmo

Mjanik, ty si cisty idiot. Ty na vsetko pises : DOBRE LIECITELNE AKUNPUNKTUROU. Sa stavim, ze aj infarkt by si liecil akupunkturou.

Ehmo

Co tak nebakterialny zapal mocovych ciest ? To je jedna z moznych pricin mojich urologickych problemov.
Raz rano znicohonic som zacal mocit krv a ta nahla bolest ma poslala do kolien, ako keby mi do penisu niekto vrazil hrdzavy klinec. Okamzity odchod k urologovi ,od neho rovno do Trencina na urologiu do nemocnice. Cely den som mocil krv a padal do mdlob .
Najkrajsie na tom bolo to, ze mi na urologii, kde som lezal 2 tyzdne nezistili vobec nic.
Osobne sa domnievam, ze mi v mocovej rure praskla nejaka cievka, podobne ako ked niekomu praskne cievka v nose a krvaca.
Ovsem urologovia to uzavreli ako moznu nebakterialnu infekciu. Neviem co to je, ale asi to existuje. Co ak to ma vasa mama tiez.