Potrebujem pomoc

Príspevok v téme: Potrebujem pomoc
Liuska1

Ahojte ľudia, chcem sa vás opýtať .. existuje podľa vás nejaký zaručený trik ako obnoviť lásku ? Ide o to, že som mala naozaj krásny vzťah.. samozrejme, ako v každom vzťahu tak aj v mojom boli hádky .. no nikdy sme tomu neprikladali váhu .. no lenže jeden deň to prišlo a rozišli sme sa ... bolo to v návale zlosti z mojej strany.. A teraz keď to chcem napraviť tak je neskoro .. Niesom s ním už pól roka a stále ho ľúbim ako na začiatku, bojím sa že mi raz prepne a niečo si urobím pretože sa sama bojím toho čo cítim .. preto vás chcem poprosiť.. neviete mi poradiť ako docieliť to aby bol zase môj ? Mne úplne stačí keď bude ochotný sa ku mne vrátiť.. ostatné už si Vyriesim .. prosím, nebuďte zlý, nemajte priblble komentáre .. o tom, ako si nájdem druhého.. NENÁJDEM !! Pretože tým, že som naviazaná na bývalého tak Šák nedokážem zaľúbiť do druhého .. dúfam že to pochopíte ..

nicollette12

Mala si nad tym premyslat skor, nie po pol roku a mala si si najprv zhodnotit co mu povies, lebo potom to dopadne presne takto... A ty si sa inak len teraz zobudila? Ci ti to iba teraz doslo ze si ho poslala kade lahsie? Ak si uz spravila taku chybu, ze ti vyslo z ust aj to co si nechcela, tak si sa mala hned ospravedlnit a riesit to... Teraz ho chces ako privolat naspet? Co ak ma uz niekoho ineho? Myslis si ze on bude cakat na teba kym si to rozmyslis a vrati sa k tebe? Tak to ale nefunguje... Nabuduce sa zamysli co hovoris...

pomocnica

Ahoj, mrzí ma, že si sa dostala do takej situácie...Ja si myslím, že bez nejakých pastí na neho by si mala úprimne ho zavolať na kávu, čaj a povedať mu pravdu. Nie v štýle, že:tak... STÁLE ŤA MILUJEM!!!...ale vysvetlis okolnosti, zakončiš to tým, že mu dáš čas na rozmyslenie, že keď on teba už neľúbi nebudeš ho nútiť (vzťah z jednej strany naklonnostny(tvojej) by nebol pre teba dobrý), ale, že by si bola veľmi rada ak by sa to dalo dať dokopy. Ospravedlnis sa a tak nejako...Upozornujem, pozor aby si ho nevystrasila/nevyplasila....
Lebo môžeš čakať ale je to iba čas v trápení... musíš vedieť na čom si a či to má ešte nejakú šancu. Kebyže nie, tak sa s tým rýchlejšie vyrovnas, áno myslíš, že je to nemožné ale časom, možno aj 2 rokmi...ale príde to...ale ak teraz túžiš po ňom, ja by som ti poradila toto...môžeš samozrejme aj robiť niečo v štýle pasti na neho ale chudák sa z toho potom nevysomari, čiže narovinu. ;-)
Veľa šťastia a buď realistický optimista...to sa mi oplatilo. ;-) pekný deň. ❤

xddddd

Ty máš tak 16-17 rokov však? :D takže naprv sa sním pohádaš a potom ho odkopneš lebo si nasratá a teraz vyplakávaš :D