Prosim pomoc, uz to asi nevydrzim, pred pol rokom som sa zoznamil s jednou vtedy pre mna perfektnou babou, ocarila ma a ja som bol za mesiac ochotny cokolvek pre nu spravit co som jej videl na ociach, nasiel som pre nas spolocne byvanie, nasiel si novu pracu a sporim si na auto ale co cert nechcel respektive asi chcel, zacina sa to kazit. Ona totiz zacina byt neskutocne otravna a obmedzuje ma v zivote. Cim dalej tym viac lezie za mnou do prace ako keby ma kontrolovala ci ma nebalia moje kolegyne alebo co kedze mam v kolektive kde pracujem mam aj pohladne kolegynky takze asi ziarli a kontroluje. Chce vsade so mnou chodit, vyvolava mi casto ked niesme spolu, este aj na fb ma kontroluje, pisem si s niekym na fb a okomentujem niecij prispevok a ona tiez musi reagovat a pchat sa nam do debaty. Ja zareagujem a ona hned nato tiez. Ku vsetkemu ma komentar a smajliky. A vzdy sa foti aj to mi na nej zacina vadit, ako okej zo zaciatku som to bral tak, ze tak je zalubena a rada sa mnou chvali ze ma ma ale ako vazne mi doslo ze to prehana uz. Foti nas skoro vsade. Uz ked vytahuje mobil viem ze asi bude povinne foto.
Neviem ale mam coraz viac pocit ze je taka detinska.
Uz ma to unavuje. Mne taha na 30 a ona ma pod 25 a asi som na rozumovej urovni niekde inde alebo ona meska s rozumovym ci skor dusevnym vyvojom za mnou? Ale len zo mna pociatocne zalubenie vyprchava?
Cim to je prosim Vas?
Moc dik za nazory
Začína mi liezť na nervy
išli ste na to príliš zhurta, úplne chýbala oťukávacia fáza, počas ktorej pozoruješ aj osobnosť dotyčnej...