Ahojte, nastupila som do novej prace , kde je asi 70 zien na pra ovisku. Neverili by ste co to je za bordel. Praca ktoru vykonavam je fajn, ale tie zeny, pan boh potes. Ich jedine vzrusenie v zivote su pomluvy. Som clovek ktory je priatelsky a nekofliktny, ale toto ma ubija. Chodim tam s nechutu a domov vystresovana a v nervoch. Da sa nejako obrnit proti tymto ludom? Alebo je to tak vsade, kde je vela zien na jednej hale?
Hlupe ženy na pracovisti
Najprv som myslel, že sa do témy nezapojím, ale napadla ma jedna vec, ktorá sa mi osvedčila v praxi: Choď do obchodu s pracovnými pomôckami a kúp si tam štuple do uší. Odporúčam tie žlté. Treba to slačiť pri končeku a pichnúť do uší. Ak ti to bude trčať, môžeš si z toho odstrihnúť, aby na teba nepozerali, prečo to máš. Dá sa to použiť vo výrobe, ale aj na kľudný spánok.
A nech si hovoria čo chcú. Keď sa ťa bude niekto pýtať niečo, povedz :"Ja nepočujem." Keď toto budeš viackrát opakovať, zvyknú si na to a nebudú ti zachvíľu hovoriť :)
toto za to nestoji, vymen pracu
Casom postupne by si si mala zvyknut. Ak je pre teba obtiazne skusit druhu pracu...
No hej su, ved spim 5 hodin trhane, unavena som a este tie blbosti tam pocuvat a vsetko, je mi s toho nanic.
Ja uz som v strese teraz, bo cakam kazdy den co zasa bude. Ani vyspat sa nemozem , mam to stale v hlave co sa udeje cez den. Strasne. :(
Mam skusenost s cisto zenskym kolektivom a boli sme vyborna partia. Ak sme si aj neboli s niektorymi blizke, vzdy sme boli k sebe slusne a mile k sebe a o ziadnom ohovarani neviem. Zato v zmiesanom kolektive som narazila na zavistliveho zakerneho chlapa, ktory sa denne snazil ublizovat mi. Takze stereotypy bokom. Toto je zas iba tema na vyvolavanie zbytocnych vasni a hadok o tom, ze zeny su neznesitelne v cisto zenskom kolektive. Ludia su ti, ktori rozhoduju o tom, aky maju charakter, nie ich pohlavny organ.
mam rovnaku skusenost s pracoviskom, kde su vylucne iba zeny. co ti pomoze /teda aspon mne pomohlo/ je, ze ich budes mat absolutne na haku, ze ti budu totalne lahostajne a ukradnute. stale mozes byt k nim mila, pracovne s nimi spolupracovat, ale absolutne sa s nimi nebavit o nicom osobnom /rozoberat iba pocasie a ine max. neutralne blbosti/, lebo toho sa potom chytia a budu to medzi sebou komentovat. mimo prace sa s nimi nestretavat, stale sa schadzaj iba so svojimi kamaratmi vo volnom case a tieto kolegyne si nepustaj do sukromia.
ak by to ale zaslo do krajnosti a zacali ti robit zle po pracovnej stranke /vola sa to mobing/, tak by som nevahal zmenit pracu, lebo budes v strese.