Čo si otom myslíte??

nicollette12

Tak ak si jej kamaratka, tak si ju mala od toho minimalne odhovorit... A inak - mas velmi sprostu kamaratku... :)

mtorok

podla mna hlupost predsa je jedno co je alebo nieje panna..... Mala si pockat nâ niekoho s kym jej na tom bude zalezat

RRDD

dievča je bežne vyzerajúce ako hociktore v jej veku..proste normalna baba..len jej vadilo že je panna a bez frajera...ja som sa jej pytala či nechce ešte chvílu počkať ale povedala že ona nemieni čakať do 20-tky alebo vyššieho veku..že nemá žiadnu záruku žeby niekoho spoznala s ktorym by to bolo obojstranné lebo vraj čaká už 2 roky a viac nemienila..

odpoved654321

Ak to niekto tiež spravil a teraz to odsudzuje, tak dostal rozum. Vieš? Nezdá sa ti hnusné, že ťa mal niekto len tak? Mala si si tam strčiť banán, keď si to chcela vyskúšať. Čo si na tom chcela skúšať? Sex s osobou, ku ktorej máš citový vzťah a ona k tebe, je niečo úplne iné, takže si vyskúšala len to, ako sa cíti nevyplatená prostitútka. Prečo o sebe hovoríš v tretej osobe? Predpokladám, že sa hanbíš za seba.

nicollette12

Myslim si, ze to dievca je sprostucke...:)A som zvedava ako bude neskor spominat na svoje "poprve", ktore ma byt z lasky ... Ale tak to uz je jedno, nazor si spravy kazdy inaksi, aj tak, my nepozname to dievca-ake je, co robi, ako vyzera, spravanie, inteligencia atd... tu je napisany iba konkretny priklad, u ktoreho si myslim to, co som napisala v prvej vete :)

mmoonna

Väčšina ľudí to odsudzuje preto, lebo je choré vyspať sa s niekým preto, aby "konečne" nebola panna. Čo jej to bolo tak na príťaž? A určite by z toho mala väčší zážitok a krajšie spomienky, keby to prvýkrát robila s niekým z lásky.

debilneotazky

dievčence panny by mali rozmyslať inak... ked už nemaju problem nohy roztiahnut hocikomu, mali by "TO" aspon predať nejakemu arabskemu šejkovy za 100 000€

RRDD

Ako som písala dievča to neľutuje..ale teraz keď vidím nazory nechápem prečo to väčšina ľudi tak odsudzuje,,..a v minulosti možno spravili to iste alebo niečo podobné..veď keď raz to chcela vyskúsať tak načo mala podľa Vás čakať??