Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Uhry na nose

maticekkk

no jednoducho chod ku kozmeticke, ta ti to krasne vytlaciiiii...alebo ja chodim na kozmetiku, kde mi to vyberá specialnym prisrojom...je to hlbkove cistenie..a namiesto toho ,aby to bolelo, to je az prijemne :D

gm

je to sposobene lejom ktory pokozka vytvara musis si kupit pripravok na cistenie pleti kde odstrani nadbytocny olej i ked tvar redukuje stale olej ale ked si v necistnom prestrdi to znamena kde sa fajci alebo moc vari atd sa do popkozky dostava vsetka spina tak sa tvoria tie uhry ja som si kupila klersasil na akne ale pred tym som si umyla mydlom tvar poriadne dala klerasil a popripade bebe krem ale nie moc olejovi neaky matny si kup a redukuj to 2-3 mesiace a zmyzne to na vsetko treba cas tak rychlo ti to nezmyzne

eina

Je to teda poriadne strasne ja mam s tym tiez problem, ale ja ich mam hrozne velke, tak romer dva krat jeden mm, no je to neprijemne, a strasne rychlo sa mi tvoria, dam ich prec a vecer su tam zase.Na to normlana kozmetika ani nestaci, ani nijaka ina, som myslela ze mozno laser by mohol, ale to neviem, nic viac som o tom nenasla