Ahoj hľadám odvážlivcov a zároveň aj spolubojovnikov, ktorí by sa so mnou radi pustili do zhadzovania veľkého množstva kilečiek, a takto to spolu kamsi dotiahli...nemusí to byť zrovna na misis word, ale aby sa dalo na nás aspoň pozerať....Skúsme spolu nájsť ten najlepší spôsob a pomôcť si navzájom...Dátum 13/7 sa mi páči najmä preto že je to piatok....a hovorí sa žE prináša ,,smolu,, mne dúfam prinesie ,,stratu,, ...ale iba kilogramov... :o))))Takže píšte . píšte , spolu to dokážeme
Piatok 13/7/2007...viac ako 110.....
budem rada ked dam dole aspon takych 10kg
ale ked ja si vzdy poviem ze zajtra urcite zacnem ale potom moja mama nieco dobre uvari a ja nemozem odolat a zas si poviem ze zajtra zacnem a stale sa to opakuje uz mozno aj 3 roky...
asi by som jej mala vynadat ze co tak dobre vari :DDDD
ok!!! a kolko chces dat dole:)?
natalie ja zacnem zajtra
kto so mnou zacne zajtra???????????
aj ja sa k vam pridavam......
(63/168)
necitim sa takto dobre.....chcela by som aspon 57-58.
tak aj ja by som rada schudla ale zacnem az od zajtra teda 14.7. mam 165cm a 65kg a chcem schudnut aspon na tych 53kg :)))
Kočky, držím vám palce! Ja mám 179 cm a váhu 57,5 kg. Teraz sa mi podarilo schudnúť 5 kíl a to pravidelným stravovaním a nie hladovkou! Pekne dať brušku papkať, nech nie je lenivé a nech všetko spracuje a nenechá si tuky. Žiadne sladkosti, ale veľa zeleniny a pôjde to!
mam 21