Stolica - voda

Príspevok v téme: Stolica - voda
jastrab74

Ahojte, mám taký problém - už si všímam že trvá asi polroka, niekedy intenzívne, ale skoro každý deň. Mám stolicu vo forme vody, žltej, nepeknej, smradľavej, niekedy aj bolestivej. Bojím sa, ano viem, mala by som ísť k lekárovi, ale ešte viac sa bojím. Viem si to nejako upraviť stravou aj bez návštevy doktora? Ďakujem vopred za odpoveď.

Omen

Aká je to stolica "vo forme vody" ? Užívaš výživové doplnky, antibiotiká alebo preháňadla? Konzumuješ vo zvýšenej miere potraviny, ktoré obsahujú žlté až oranžové pigmenty?

nicollette12

SVKzdravotnictvo - ano obhajovala som preventivnu prehliadku, ale to bolo v teme, kde tam dievca nechcelo ist kvoli banalite, co u nej predstavovalo problem...a iba ma zarazalo kolko ludi sa tam ozvalo podotykam dospelych, ktori radili dievcine aby tam ani nesla lebo je to zbytocne...ako pre koho to je zbytocne, ked sa takto niektori citite dobre tak si robte po svojom-vase zivoty, len potom ked sa nahodou nieco stane tak nevyplakavajte doma do vankusa ze uz sa to neda riesit a ked sa to riesit dalo tak ste s*ali na to :) a k tomu, ze lekari tu su neschopny, tak na par vynimiek suhlasim a sama chodim ku sukromnym lekarom, takze ja tu neobhajujem klasickych lekarov z nemocnic, ze tam ma ist a nic jej nezistia...ale aj niektori "nesukromny" vedia hned na pohlad co s clovekom je, len to je hlavne o skusenostiach z praxe, ktora dnesnym 25 rocnym lekarom chyba...ved ako to funguje v nemocniciach, kamoska s malym dietatom bola na hospitalizacii v nemocnici a hlavna lekarka mala 27 rokov maximalne a sestricka 60...kde sme :D

SVKzdravotnictvo

A niekoho sa to tusim dotklo, co ocakavat od pracovnika z tychto zariadeni a nicollete ktora tu pred par dnami vehentne obhajovala preventivnu prehliadku.

philips
u teba predpokladam ze ti farma firmy a hlavne svk lekari vymleli mozog. Ist tam moze ale nestracal by som cas so statnym, ale nasiel sukromneho popripade fakt spicku vo svojom odbore, pretoze som si sam presiel gastro vystreniami beznych llekarov a katastrofa. Praveze smutne je na tom to ze google mi dal viac informacii ako ti tvoji ospevovani ''lekari''. Cajiky a uprava stravy je urcite lepsie riesenie ako ked ti aj lekar nieco zisti no nasledne na to ti predpise nejaky chemicky bullshit ktore to travenie este viac rozhadze.

A ak niekto pochybuje o spravnej prirodnej alebo alternativnej medicine staci sa pozriet za uspechmi albertovej ktora je v tomto spicka, pomohla tolkym ludom s tazkych komplikacii co bezni doktori nevedeli vyriesit ze to samo o sebe vypoveda kto naozaj ''lieci''.

Takze este raz pre autorku:
Ak sa vazne rozhodnes niekoho vyhladat, ked chces dat sancu klasickej medicine tak len spickovy, popripade sukromny gastroenetrolog ktori ma vela pozitivnych ohlasov, alebo albertova iny prirodny liecitel.

philips

SVKzdravotníctvo.. Prešiel a viem, čo to obnáša. Každopádne stav autorky témy si vyžaduje lekárske vyšetrenie z dôvodu dĺžky trvania a nelepšenia sa. Úprava stravy a ani žiadne čajíky tu nepomôžu, pokiaľ sa nenájde a nepotvrdí príčina.
A u teba predpokladám, že patríš k tým inteligentom, ktorí si nájdu diagnózu na Googli a potom sa sťažujú, že lekár im ten ich bullshit bez hlavy a päty nepotvrdil.

nicollette12

SVKzdravotnictvo- a kto tu tvrdi ze ma nejake vazne ochorenie??? Tieto "vyjadrenia"...Tak nech ostane teda doma sa trapit a nech to riesi cajikmi, ktore vobec nezaberu ale aspon bude mat pocit ze s tym nieco robi...

SVKzdravotnictvo

Hej tie vase rady chod k lekarovi :D... asi ste si nikdy nepresli trochu komplexnejsim problemom ktory sa vymyka z beznych ochoreni... pretoze ak je diagnoza zlozita a tazko sa hlada slovensky doktor ju nezisti, radsej ta posle k psychiatrovi, takze urobila si dobre usetrila si peniaze a hlavne zdravie za prasky AD atd.

nicollette12

A inac nepochopila som coho by si sa mal/a akoze bat...ist za lekarom? Alebo toho ze to je nieco vazne? Lebo bat sa priserne niecoho tak to musi byt vazny dovod

nicollette12

Pol roka? Zas dalsi "expert", ktory radsej bude doma trpiet a stresovat co mu moze byt, namiesto toho, aby sa zdrzal 10minut na vysetreni a problem by bol vyrieseny, no zasnem kolko ludi sa tu najde takych, co uplne kaslu na svoje zdravie, potom ked je nieco vazne, tak potom vyplakavaju a maju depky a vycitky ze preco to radsej neriesili skorej...x pripadov....
Chod k lekarovi, on ta nezje, normalne mu povies svoj problem, on uz bude vediet co robit...o nic viac sa nemusis starat...to je take tazke???

philips

Bohužiaľ, možných príčin je niekoľko a niektoré sú aj závažné, ozaj nie je vhodné odkladať riešenie takéhoto stavu.