zijem minulostou

Príspevok v téme: zijem minulostou
sienne987

ahojte, potrebujem poradit. Nedkazem sa dostat z jedneho vztahu ktory sa skoncil pred dvoma rokmi, vyskusala som uz vsetko mozne, venovala som sa roznym zaujmov, stretavala sa s kamaratmi, spoznavala novych ludi, odcestovala na dlhsi cas do zahranicia, navstivila psychologicku, nasla si milenca. A stale nic. Nedokazem na neho zabudnut, vzdy ked ho stretnem vsetko sa vrati spat, nemyslim na nic ine len na neho. Uz neviem co mam fakt robit, nic v zivote ma nebavi, keby nebolo tohoto mam skvely zivot, ale nedokazem sa z nicoho tesit, stale citim strasnu prazdnotu a nikto ju nedokaze vyplnit.

jejke

Radsej sa pol hodiny citit hlupo ako sa potom cele dva roky trapit a nevediet PRECO!
teda to je len moj nazor...
ak za tym este nie je nieco ine o com tu nepises...

sienne987

pre heda 211: ja som praveze odisla aj kvoli tomu do zahranicia, a po roku a pol som sa vratila, lenze nic to nezmenilo, planujem sice ostat este par mesiacov v zahranici, ale potom sa chcem vratit domov pravdepodobne nastalo, mam tu skvelu rodinu a priatelov, a bolo by mi luto kvoli jednej osobe ich vsetkych opustit.

sienne987

JEJKE: ved stale uvazujem ze by som sa s nim mala pozhovarat o tom co sa vtedy stalo, lebo stale mi to chodi po rozume, chcem vediet kde bola chyba aby som si mohla zobrat ponaucenie, lenze je mi to blbe prist za nim po dvoch rokoch a pytat sa teraz na to. My sme v podstate zostali akoze kamarati par krat do roka si posleme sms (on sa mi prvy krat ozval po pol roku)

jejke

Jednoducho to s nim musis prebrat, oslov ho a pozhovaraj sa s nim, preco neprisiel, preco Ti to nevysvetlil, preco ste nemohli zostat priatelia...
ja si myslim ze prazdnotou ,ktoru citis sa schovava neistota z toho ako ani PO TAKOM DLHOM CASE NEVIES co si spravila zle a ON Ti dlhuje vysvetlenie...
ja viem asi ta konfrontacia je najhorsie co moze byt ale MOHLO BY TO TO OBJASNIT VELA VECI.
Hovori sa ze utekom sa situacia nevyriesi, problem si Ta najde vsade, takze odstahovat sa nie je riesenie!!!

heda211

Sienne, ja som odisla kvoli tomu z prace a zmenila bydlisko. Isla som do ovela horsich a tazsich podmienok /byvanie, nizsi plat/, ale prave to bola ta spravna cesta. Tiez nemusis byvat stale v dedinke .., ak sa ovsem chces problemu naozaj zbavit a nie potajomky dufat, ze sa vsetko na dobre obrati, ako v rozpravke, lebo tak mi to pripada.

sienne987

problem je v tom ze ja nemozem ovplyvnit to aby sme sa nestretavali, totiz pretoze sme obidvaja z jednej dedinky a to by sme som sa odtialto musela odstahovat aby som ho stale nestretavala (rok a pol som bola v zahranici takze vtedy to bolo lepsie a dufala som ze sa to ukoncilo).

Pre FERA: alkohol a drogy urcite nevyskusam viem ze to nezabera a u alkoholu plati ked pijes s depkou mas z neho este vacsiu depku a ked pijes v dobrej nalade mas este lepsiu naladu, preto to radsej nerobim.

My sme sa rozisli zo dna na den bez nejakeho dovodu, proste sa neozval. Nebol zenaty, a bol uplne normalny az na ten rozchod

marga

Cau Sienne,
nepises aky to bol vztah, ci to bol muz mladsi, starsi, zenaty, slobodny alebo co ja viem co. Najlahsie sa radi, ked "nechodis v tych istych topankach". Tvoj pribeh som prezila - v inom obsadeni mozno, ina produkcia, iny namet ale jedno bolo spolocne - nevedela som zabudnut. Dnes uz viem (dovolim si povedat) ze to vsetko bolo len a len vo mne ci sa budem trapit, alebo sa odtrhnem a budem sa citit slobodna.
Tu je rada kazda vzacna.... ale ide to, je to len a len o tebe.
Drzim ti palce, (smerom hore :-))
Marga

heda211

Prezila som cosi podobne pred par rokmi a jedine, co mi pomohlo, bolo to, ze som si zivot zariadila tak, aby som dotycneho nevidala. Tym, ze som urobila tento krok som sa posunula dalej a nasla som svoju naozajstnu zivotnu lasku. Ty preslapujes namieste, preto sa trapis a neposuvas dalej. Urob nejaky krok /ty musis tusit, aky krok to je/.pa

kacka

Hlavne neblaznite, drogy a chlast situaciu neriesi, skor naopak.Zhorsi sa to,a zacnes tym trapit nie len seba, ale hlavne rodinu, ktorej na tebe urcite zalezi.Ja viem ze neni lahke sa spamatat zo sklamania a lasku len tak zahodit za hlavu, no treba uz raz a navzdy urobit krok dopredu,viac sa poobzerat okolo seba a mozno prave vtedy uvidite svoju novu velku lasku, ktoru ste si doteraz nevsimli.

fero1

sienne, mam presne rovnaky problem. Skusal som vsetko to iste co ty. A je to neriesitelna situacia aj pre mna. Nic nepomohlo. Pritom mam super zivot, mozem si cestovat po celom svete, kupit si co chcem ale nic ma nebavi. Stale myslim iba na nu. Jedine co mi na kratky cas pomohlo boli drogy, konkretne heroin, ale na to Ta nechcem navadzat. Bral som to mesiac a som stastny ze som sa z toho dostal. Teraz uz len alkohol skoro kazdy den, ten pomaha zabudnut... ale rano je to este horsie ako predtym. Vidim to tak ze ziadne riesenie neexistuje, ta praznota ostane uz navzdy.