Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nová robota - SBS kurz

Príspevok v téme: Nová robota - SBS kurz
TutanchámonxD

Naskytla sa mi možnosť pracovať na pozícii ochranky, kde budem cez monitory sledovať predajňu, ktorú monitorujú bezpečnostné kamery. Musím si však spraviť SBS kurz, aby som do práce mohol nastúpiť.

Problém je v tom, že ja si predstavujem ako SBS-karov vysokých mohutných chlapov, pretože takých som zatiaľ videl všade a problém je práve v tom, že ja som veľmi chudý a mám obavy, že si budú zo mňa robiť srandu, že 60Kg chalan a pracuje ako SBS služba ?? Jednoducho aj na kurze čo som pozeral fotky z hodín, tak všetci tam boli poriadni chlapi a žiadny vychudnutý sráč ako som ja.

Trošku mám z toho obavy, že ak sa budem musieť prechádzať po predajni v tričku SBS, že si budú zo mňa robiť prdel, kedže ide o predajňu, kde je nesmierne veľa ľudí každý deň :/

tomassecurity

na výške a váhe nezáleží pri SBS, lebo ajtak nemaju ziadne kompetencie a nemožu nič.. ale inak to pôsobí ked je niekde SBS svalnatý-sebavedomý,.. ako ked je chlapček zakomplexovaný so sklonenou hlavou...

nič ti nebráni v tom aby si siel do fitka a robil niečo so sebou...

zubyzhuby

ale su sbskari aj chudi aj stari chudi neboj,
Zacni posilovat aby si nabral hmotu ale neprehanaj a cvic cviky na vyrovnanie tela aby si bol vystrety a posobil sebavedomejsie a autoritativne