Ktorý rok v manželstve (vo vzťahu) je najkritickejší na rozpad?

uvaha

vsak toto, kazdy z nich chce babu s vyskou 170 cm, prsiami trojky, dlhe blond ci cierne vlasy, naspulenou papulou, umelymi mihalnicami, vypulenou ritou a dokonalym outfitom a potom sa cuduju ze tie zenske idu po ich majetku, postaveni a prachoch. A ked chalan-muz nesplna ich kriteria tak ho chcu len za kamorata. A preco je to tak? Lebo muzi su od prirody primitivy co pri pohlade na taku zensku im zdravy rozum prudko pada no rozkroku.
A bezne dievca-zenu ktora vyzera priemerne a nesplna vyssie uvedene kriteria im nieje dost dobre lebo vsak ich nebude vhodne prezentovat v spolocnosti nie, muzi slovenski zakomplexovani su, a potrebuju si aspon zenou zdvihat svoje posrate sebavedomie vsak?
A tak lahko priehliadaju normalne priemerne zeny ktore maju lepsie srdce, povahu a nadovsetko miluju ako tie slovenske "krasavice"

Mitt

Lenže mať 130 kilové, obyčajné dievča s bradavicami po tvári tiež nie je žiadná výhra. Ženy sa delia len na škaredé-rozumné a pekné-hlúpe, to si fakt nie je z čoho vyberať...

odplata1

vinco ked vy chlapi chcete vsetko hentake kravy a take si aj vyberete tak sa necuduj ze len na vsetky zeny nadavate... ked po normalnej obycajne babe dnes nestekne ani pes uzivajte si tie vase stetky :)

Vincco

Ak je ženská rozmaznaná a náročná p*ča ktorej nič nieje dobré, zlatokopka čo ide po prachoch, majetku tak každý normálne zmýšľajúci chlap ju pošle do ....
A dnešné ženské sú strašne rozmaznané a náročné. Chcú všetko a hneď. Najlepšie im je chlap pri peniazoch a majetku a keď neskáče ako oni chcú tak ho pošlu doriti a hľadajú dôvody prečo ho nechcú. Ako moja bývalá. Keď som mal prácu v ktorej som málo zarábal a býval s rodičmi, nemal auto tak na mňa srala. Nechcela ma keď zistila ako žijem, že však len kamoši buďme. Ale keď som odišiel pracovať do zahraničia, zarobil si, kúpil bytík malý a auto tak zrazu sa začala ozývať a pozývať ma von na stretko, vypisovať na fb a vyvolávať mi. Ale p*ča nedošlo jej zlatokopke že mne sa v hlave včas rozvietilo a došlo mi že zrazu som jej dobrý lebo mám prachy a menší majetok. Zrazu ma chcela p*ča. Hach ale má smolu dievča ja ju teraz využívam a pošlem tam kam ma ona poslala pred tým do...
Takže trochu mimo tému ale ono je to tak ak je ženská nap*ču tak to nemôže dlho fungovať.

sigmundfreud

všetko závisí od tých dvoch ktorí sa rozhodnú spolu kráčať rovnakým smerom. Lebo iná je láska v prvé tri mesiace a iná po roku a pol chodenia.
Všetko závisí ako tí dvaja vedia spoločne riešiť problémy, komunikovať spolu, radiť si, dokonca sa aj hádať, aj to je podstatné, či pri hádke si vytýkajú aj veci z minulosti alebo sa hádajú konkrétne k danému problému, či sa pri hádke začnú jeden druhému niečim vyhrážať alebo sa snažia nájsť kompromis.
Poznám páry zo svojho okolia kde už pri prvom probléme žena vyhrožuje rozchodom či rozvodom a muž často tiež. Kde žena často pri prvých prekážkach a problémoch zdupká lebo ešte nedozrela na dospelácky život že problémy a prekážky sa majú prekonávať a riešiť a nie pred nimi utekať. Ide často o nevyzreté osobnosti po psychickej stránke a takýto ľudia aj pri menších starostiach zdupkajú lebo si myslia že útek je najlepšie riešenie, lenže keď sa vyskytne v inom vzťahu iný problém, opäť zutekajú preč. A tak utekajú celý život. Je to ako s niektorými ľuďmi v práci, že keď nastúpia niekam do práce a kedže začiatky sú ťažké a oni majú problém ich prekonávať alebo sa o to ani nepokúsia, zutekajú preč lebo si myslia že je to ich najlepšie riešenie. Viem o tom svoje kedže ľudí zamestnávam. A vidím kto je ako odolný voči stresu a kto si vie ako poradiť s problémom. A tak to je aj v partnerskom živote.
Ak sa stretnú dvaja uvedomelí a rozumní ľudia, budú sa snažiť každý konflikt, problém riešiť s chladnou hlavou a nájsť východisko. Nie hneď hroziť či uskotočniť útek čiže rozchod. Iba skutočne pevné partnerstvá vedia vydržať dlho spolu či dokonca celý život až kým sa ich púť na zemi neskonči.