Dcéra

nicollette12

Tak v 11 si myslim, ze to uz je vek, kedy by som sa nebala jej kupit tu ziletku, samozrejme jej to treba povysvetlovat, aj ked si myslim ze bude vediet :) ale netreba to nehat len tak....:)

samantha111

No ja ked som chodila na zakladnu a mali sme dievcata tych 11 rokov. Vsetky sme si uz nohy holili. A pod pazuchami.

ella811

Ja mám 14, žiletku s penou som dostala zhodou okolností minulé Vianoce mala som 13. Menštruáciu som už mala. Bolo to darčekové balenie. Mamka čo to v skratke vysvetlila, ale svet Googlu je užitočný a všetko mi tak nejako došlo. Pretým som mala ešte na nohy epilátor, ale je to bolestivé, avšak som za to rada, pekne mi to preriedilo chĺpky a drží mi to stále. No už ho nepoužívam, ale v lete sa možno ešte odhodlám. Ja som v oblasti pazúch nemala do 13 aj v tých 13 nejaké ochlpenie výrazné, takže myslím, že akurátny čas, vašej dcére by ste to podľa mňa mali dovoliť aj s patričným vysvetlením, čo a ako, ak sa necíti komfortne a keďže ste si to všimli aj vy, tak asi to bude už na čase. Keď má však 8 alebo tak, tak mi to príde skoro, ale sama som ešte dieťa, takže to neviem odhadnúť.
Príjemne strávené sviatky želám. ;-)

nicollette12

Myslis holenie? Ak ano tak podla toho kolko ma rokov, ale nemyslim to tak, ze by nemohla ked je aj mladsia, ale tak ze aby si neublizila.. treba jej to hlavne povysvetlovat lebo to obnasa tiez vecsiu starostlivost o ziletku a celkovo aby nemala nejake infekcie